Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lietuvos nepriklausomybės dieną - speciali TV3 programa

Lietuvos nepriklausomybės dieną - speciali TV3 programa
Žiūrimiausia televizija TV3 antradienį, kovo 11-ąją, Nepriklausomybės dieną, kviečia žiūrėti ypatingą programą, skirtą visiems patriotams, kilnius paprastų žmonių darbus vertinantiems ir kokybiškus filmus mėgstantiems žiūrovams.

Nuo ankstyvo ryto prie ekranų TV3 kviečia vaikus: 8.15 val. žadins animacinis filmas „Nykštuko Tomo ir Coliukės nuotykiai“, o 9.45 val. laukia nuotaikinga animacija „Visa tiesa apie ryklį“. Popietę susiburs visa šeima, nes 13.10 val. visus linksmins romantinė komedija „Tavo, mano ir mūsų“, 14.55 val. į fantastinius nuotykius įtrauks „Spaidervikų kronikos“, o 16.45 val. iki ašarų juokins pamokanti animacinė komedija „Anapus tvoros“.

Iš karto po TV3 žinių, 19.00 val., patriotiškumą ir lietuvybę puoselėjanti TV3 televizija tiesioginiame eteryje paskelbs tradicinių apdovanojimų „Lietuvos garbė 2014“ pradžią. Devintus metus Lietuvos didvyriai už tylius, bet kilnius darbus bus pagerbti ypatingoje simbolinėje vietoje - Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje. Ceremonijai vadovaus trys vedėjai: Audrė Kudabienė, Rokas Petkevičius ir Marijus Mikutavičius. Čia bus dėkojama tiems, kurie savo didvyriškais poelgiais, drąsa ir begaliniu pasiaukojimu keičia mūsų gyvenimus, Lietuvą ir pasaulį. Garbingiausius tradiciškai rinks „Lietuvos garbės“ komisija - garsūs Lietuvai nusipelnę žmonės. Džiugu, kad per visus projekto gyvavimo metus jau pagerbta 80 žmonių iš Lietuvos ir pasaulio. Iškilminga apdovanojimų ceremonija tradiciškai prasidės Himno giedojimu.

21.30 val. žiūrovų laukia į geriausių pasaulio filmų 50-uką patenkantis Auksiniam gaubliui nominuotas filmas „Neliečiamieji“. Nuostabi prancūzų drama sujaudins kiekvieno širdį. Tai istorija apie milijonierių Filipą, kuris po lemtingo pasiskraidymo parasparniu tapo neįgalus. Priklausomas nuo kitų vyras užsisklendė savyje, apsuptas ištaigingos namų aplinkos, tačiau be artimų žmonių. Jo gyvenime netikėtai atsiradęs jaunas imigrantas, jau spėjęs kalėjime pabuvoti Drisas herojui parodys naujas gyvenimo spalvas. Kokia bus skirtingų, kaip diena ir naktis, herojų draugystė?

Kovo 11-osios didžioji TV3 kino premjera prasideda 23.45 val. Tai Didžiojoje Britanijoje ir Prancūzijoje nufilmuota tikrais biografiniais faktais paremta drama „Geležinė ledi“ (The Iron Lady) su 18-kai Oskarų nominuota aktore Meryl Streep. Už vaidmenį šiame filme ji gavo trečiąją Oskaro statulėlę. Geniali aktorė įtaigiai perteikė vienos garsiausių XX a. politikių - geležine ledi pramintos Margaret Thatcher gyvenimo istoriją. Filmo pradžia nukels į žymiosios politikės dabartį, kai parduotuvėje perkančią pieną senutę matydami žmonės nesuvokia, kad ji - ilgiausiai D. Britanijos ministro pirmininko poste dirbusi moteris, prisidėjusi prie Šaltojo karo baigties, padariusi didžiulę įtaką ne tik Britanijai, bet ir visam pasauliui. Kaip jautėsi ištikimas, dėl žmonos karjeros savo ambicijas paaukojęs jos vyras ir vaikai? Ką politikei teko paaukoti dėl savo galios ir valdžios? Įspūdinga drama - per žiūrimiausią televiziją TV3.

„Lietuvos garbė 2014“ - kovo 11-ąją 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.