Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Penktokų iššūkis“ kviečia vaikus mesti iššūkį suaugusiems

„Penktokų iššūkis“ kviečia vaikus mesti iššūkį suaugusiems
Populiari TV3 sekmadienio laida visai šeimai „Penktokų iššūkis“ su penkiais lyg riešutus laidos klausimus kremtančiais penktokais: Džiuga, Tadu, Martynu, Viktorija-Vika ir Sebastianu-Sebu kviečia visus šalies vaikus mesti iššūkį žaidime dalyvaujantiems suaugusiems.

„Ei, vaikai, siųskite mums savo sugalvotus pradinių klasių klausimus ir priverskime drauge protinguosius suaugusiuosius raudonuoti iš nežinojimo! Beje, įdomiausių ir kebliausių klausimų autoriams trumpam atiteks vieno iš mūsų, „Penktokų iššūkio“ patarėjų, kėdė“, – džiūgauja aktyvusis penktokas Sebas. „Nuo šiol moksleiviai, jų mokytojai ar net visa klasė gali sugalvoti klausimą iš pirmų–penktų klasių kurso ir atsiųsti jį elektroniniu paštu penktokai@tv3.lt arba TV3 televizijai, adresu Nemenčinės pl. 4, Vilnius. Tai gali būti ne tik rašto, o ir vaizdo klausimas – nufilmuokite jį bet kokiu turimu aparatu. Jei klausimas bus įdomus – jį ir pačius save pamatysite laidoje“, – atsakingai dėsto Vika.

„Penktokų iššūkio“ kūrybinė grupė jau sulaukė vaizdo klausimų, kurie buvo tikrai šmaikštūs ir privertė ne vieną laidos dalyvį suklupti, pranešime spaudai rašo TV3.

Jau netrukus „Penktokų iššūkyje“ žiūrovai pamatys, kaip viena laidos dalyvė ne juokais suglums ekrane pamačiusi Vilniaus „Ryto“ vidurinės mokyklos penktokės klausimą iš pirmos klasės kurso – „Kokios spalvos yra žala karvė?“

Zaliukas October 09 2007 1,705 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.