Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Šuolis“: trūkusios liemenėlės petnešėlės ir dalyvių kova prieš didįjį finalą

„Šuolis“: trūkusios liemenėlės petnešėlės ir dalyvių kova prieš didįjį finalą
Šį sekmadienį TV3 projekto dalyviai kovėsi pusfinalyje. Dalyviai stebino žiūrovus ir komisiją įspūdingais šuoliais, nematytais kostiumais ir žadą atimančia drąsa. Visi jie atkakliai siekia vienintelio tikslo - laimėti nugalėtojo titulą ir pagrindinį 50 000 litų prizą. Po lemiamo šuolio šou teko palikti dainininkei Diletai Meškaitei. Ketvirtasis bandymas išlikti projekte tapo sėkmingas Deiviui - jis pateko į finalą.

Sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje žiūrovai galėjo išvysti ir indėnę, ir panterą, ir vestuvių temos, kurią praėjusioje laidoje įgyvendino Monika Šalčiūtė, tęsinį.

Indėne Pokahonta nusprendė tapti dainininkė Dileta Meškaitė. Lengvąjį kultūrizmą praktikuojanti dainininkė Indrė Burlinskaitė virto Rožine pantera. Po sėkmingo šuolio nuo 7,5 metro tramplino atlikėjai I. Burlinskaitei nutrūko liemenėlės petnešėlė. Ją išgelbėjo tai, kad mergina taip pat vilkėjo ir maudymosi kostiumėlį.

Profesionali šokėja Eglė Straleckaitė ėmėsi boksininkės vaidmens.Prieš savo šuolį mergina susikovė su Gediminu Juodeika. Nokautavusi žinomą verslininką mergina jį įstūmė į baseiną.

Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje taip pat kovėsi laidų vedėjas ir verslininkas Gediminas Juodeika, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo.

Pirmoji pozicija galutinėje lentelėje atiteko Aleksandrui Kazakevičiui. Dėl išlikimo ir galimybės pasirodyti finale kovoti teko Deiviui Norvilui, Diletai Meškaitei ir Vidui Blekaičiui.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.