Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Televizijos žaidime – ir lošimas, ir piršlybos

Televizijos žaidime – ir lošimas, ir piršlybos
Azartą mėgstantis TV3 žaidimo „TAIP arba NE“ vedėjas Marijus Mikutavičius šį kartą išprovokavo piršlybas! Ne kartą kirtęs rankomis su laidos dalyviais, spėdamas, kokia suma slypi jų lagaminuose, Marijus yra ir laimėjęs, ir pralaimėjęs.

Lažybų sąlygos kiekvieną kartą kitokios – pinigai, šampanas, loterijos bilietai, šokis ant stalo ar net laimėtojo nešiojimas ant kupros. O šį vakarą 19 val. 10 min. lažybų meistras net prisidės prie žaidėjos likimo!

Dėl pusės milijono į kovą stojusiai Ingai rūpėjo laimėti pinigų gyvenimo pradžiai. Mylimojo į laidą atlydėta mergina neslėpė, kad jai reikia buto. Dirbanti ir studijuojanti Inga lagaminą rinkosi atsižvelgdama į savo gimimo datą.

Nors atidarant lagaminėlius vis degė didelės sumos, tačiau bankininkas nešykštėjo pinigų. Apsispręsti Ingai darėsi vis sunkiau, kol prie stalo stojo ir jos mylimasis.

Pora nusprendė žaidimą užbaigti ir priimti bankininko pasiūlymą, o tada studijoje ėmė dėtis neįtikėtini dalykai.

Merginos mylimasis priklaupė ant kelio ir jai pasipiršo. „Būk mano gyvenimo meilė ir mano antroji pusė“, – Ingos paprašė gyvenimo draugas.

Zaliukas October 09 2007 1,546 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.