Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į žiūrimiausios televizijos TV3 eterį grįžta kultinis „Daktaras Hausas“

Į žiūrimiausios televizijos TV3 eterį grįžta kultinis „Daktaras Hausas“
Jau dešimt metų žiūrimiausia televizija TV3 kovo mėnesį vieną po kitos žeria eterio staigmenas ir naujienas. Žiūrovų laukia naujo vokiečių veiksmo serialo „Pavojus rojuje“ premjera, šiuolaikinis daugiaserijinis pasakojimas „Gražuolė ir pabaisa“, grandiozinių „Chorų karų“ penktasis sezonas, socialinio eksperimento - realybės šou „Nesakyk mamai“ premjera, o jau kitą trečiadienį, kovo 19 dieną, vieno ryškiausių Holivudo aktorių Hugh Laurie gerbėjų laukia naujausias, aštuntasis, kultinio serialo „Daktaras Hausas“ sezonas.

Šis serialas per visą rodymo istoriją buvo nominuotas 9-iems Auksiniams gaubliams, du iš jų laimėjo, taip pat buvo pristatytas 25-iems Emmy, iš jų 5-is laimėjo. Vaidmuo seriale „Daktaras Hausas“ aktoriui H. Laurie pelnė pasaulinę šlovę, jo herojaus įžvalgos tapo įkvėpimu daugeliui medicinos studentų, o ciniškosios Hauso frazės cituojamos visame pasaulyje.

Trečiadienio vakarais 22.05 val. TV3 žiūrovai stebės „Daktaro Hauso“ finalinio, paties svarbiausio sezono intrigas. Siužeto vingiai nustebins net labiau nei buvo galima tikėtis. Už tai, kad įsirėžė automobiliu į herojės Lizos Kadi namą ir sugadino jos turtą, Hausas nuteisiamas... kalėti.

Nuo bausmės jis neišsisuks - kandųjį daktarą TV3 žiūrovai tikrai išvys kalėjime! O čia viskas bus kitaip nei įprasta įnoringajam herojui: niekas neklausys jo nurodymų, nebebus iš paskos sekiojančių asistentų ir visad laukiančių pacientų. Bet Hausas išliks Hausu net ir kalėjime.

Žinoma, kalinio duona nėra labai saldi, ir daktaras trečiadienio vakarais TV3 eteryje sieks laisvės, laviruodamas ir stengdamasis elgtis kuo geriau.. Ar jam pavyks? O jei pavyks, ar sugrįžus į laisvę viskas nebus kaip anksčiau? Ar jo komandos, Lizos ir Vilsono įsiūtis dėl Hauso elgesio praeis?

Sudėtingi išbandymai ir kova su pačiu savimi - naujausiose „Daktaro Hauso“ serijose trečiadieniais 22.05 val. tik per žiūrimiausią televiziją TV3.

„Daktaras Hausas“ 8 sezonas - trečiadieniais 22.05 val. per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.