Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pagrindinį „Šuolio“ prizą - 50 000 litų laimėjo E. Straleckaitė

Pagrindinį „Šuolio“ prizą - 50 000 litų laimėjo E. Straleckaitė
Sekmadienį per TV3 prasidėjo projekto „Šuolis“ superfinalas. Šįvakar paaiškėjo, kuri Lietuvos įžymybė - drąsiausia, profesionaliausia ir perspektyviausia atliekant šuolius į vandenį. Projekto nugalėtoja tapo Eglė Straleckaitė.

Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje kovėsi verslininkas Gediminas Juodeika, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo ir dainininkė Indrė Burlinskaitė.

Po pergalės Eglė Straleckaitė džiaugėsi savo pasiekimu ir akcentavo sunkų darbą, padėjusį jai pasiekti užsibrėžto tikslo.

„Turiu puikią palaikymo komandą, turėjau puikius trenerius. Iš baseino išeidavau pusę 12 nakties, kartais dar vėliau, o ryte vėl į treniruotes. Tikrai labai stengiausi, o kai stengiesi tada viskas ir įvyksta. Būdavo taip, kad net nepakeldavau rankų nuo nuovargio. Klysta tas, kas sako, kad užtenka svajoti. Aš kalbu ne apie pačią pergalę, o apie tikslą. Kai daug dirbi, kryptingai sieki tikslo, tada viskas išsipildo.Toks mano moto“, - žurnalistams sakė projekto nugalėtoja.

Ką darys su laimėtais pinigais, „Šuolio“ čempionė dar nesugalvojo.

„Tikrai nežinau, ką darysiu su laimėtais pinigais, net nepagalvojau apie tai. Labiausiai dabar noriu apkabinti visus savo artimuosius. 59 tūkst. žiūrovų už mane balsavo finale, tai kažkas tokio. Nerealu, labai džiaugiuosi“, - sakė E. Straleckaitė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.