Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Šuolio” superfinalas pergalinga banga nubloškė šalčiu alsuojančius konkurentus

„Šuolio” superfinalas pergalinga banga nubloškė šalčiu alsuojančius konkurentus
Šešias savaites prie televizijos ekranų žiūrovus lyg magnetas traukęs įspūdingasis TV3 projektas „Šuolis“ fantastiškų rezultatų nestokojo ir finalinėje laidoje.

Preliminariais TNS LT duomenimis, šiltojo projekto finalu sekmadienį domėjosi net 38 proc. finansiškai aktyvių žiūrovų, kai tuo metu artimiausio konkurento programą rinkosi vos 14,8 proc. Ledinis konkurentų šou buvo visiškai sutirpdytas ir bendroje žiūrovų auditorijoje - „Šuolis“ pritraukė 25,1 proc. visų žiūrovų, o šaltuku dvelkiantys konkurentai - tik 17,8 proc.

Visi sekmadienio vakarai, kada buvo rodomas „Šuolis“, šiai laidai garantavo aukščiausias pozicijas. Žiūrovai su pasimėgavimu stebėjo puikiai pasiruošusius ir netikėtais amplua nuolat stebinančius šuolininkus. Savo favoritus žiūrovai kiekvieną laidą palaikė tūkstantiniais skambučiais. Vien paskutinėje, finalinėje, laidoje už patekusius į superfinalą penkis geriausius dalyvius žiūrovai nepagailėjo net daugiau nei 140 tūkst. balsų.

Daugiausia balsų atiteko žavingajai šokėjai Eglei Straleckaitei, kuri savo profesionaliais šuoliais ir emocingu šou pavergė ne vieną širdį. Projekto nugalėtojai įteiktas net 50 tūkst. vertės prizas.

Praleidusieji įspūdingas akimirkas ar norintys jomis pasigrožėti dar kartą - gali apsilankyti televizijoje internete TV3 Play. Čia visos projekto „Šuolis” laidos yra žiūrėtos jau beveik pusę milijono kartų.

Šešias savaites unikalus projektas žiūrovus ne tik linksmino gražiomis akimirkomis, o ir supažindino su daugybe šuolių į vandenį sporto subtilybių. Savo jėgas čia išbandė šokėja Eglė Straleckaitė, verslininkas Gediminas Juodeika, dainininkė Liveta Kazlauskienė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir TV3 žaidimo „Laikykis!“ vedėja Indrė Burlinskaitė, politikas Petras Gražulis, laidų vedėja Dileta Meškaitė.

Nuo kovo 23 d. sekmadieniais „Šuolį“ pakeis didžiausias televizijos projektas „Chorų karai“. Jau kitą sekmadienį 19.30 val. TV3 žiūrovų televizorius drebins įspūdingi muzikiniai pasirodymai su charizmatiškaisiais chorų generolais priešakyje.

TV3 televizija - jau dešimt metų žiūrimiausia Lietuvoje!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.