Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar geležiniai nervai padės lengvai praturtėti?

Ar geležiniai nervai padės lengvai praturtėti?
Pinigai apsuka galvą ne vienam, ypač jei tų pinigų daug ir jų nereikia uždirbti, o tik pasiimti sužaidus žaidime, tokiame kaip „TAIP arba NE“ (TV3, 19 val. 10 min.).

Į žaidimą patekęs Saulius turėjo progą ne tik pasitikrinti, ar yra azartiškas, bet ir gerokai patampyti nervus dviem artimiausioms moterims – žmonai ir dukteriai. Šios stengėsi vadovauti žaidimui, sufleravo lagaminų numerius, tačiau šeimos galva ne visada norėjo jas išgirsti.

Kad Saulius – ypač azartiškas žmogus, laidos vedėjas Marijus Mikutavičius suprato įpusėjus žaidimui, kai žaidėjo sprendimai darėsi vis rizikingesni.

Žmonai ir dukteriai skatinant priimti tūkstantinius bankininko siūlymus, Saulius vis kartojo: „Ne“. Toks jo užsispyrimas ne juokais erzino artimuosius. Duktė nepaliovė kartoti: „Imk tėveli, imk!“ Tėvui ir vėl atmetus siūlymą, mergaitė ištarė: „Mūsų tėvelio geležiniai nervai“.

Azartas vis labiau ėmė trikdyti ir patį Saulių – atidarydamas lagaminus jis užsidengdavo akis. Galiausiai bankas metė kozirį: pasiūlė per 80 tūkstančių litų. Pasiūlymas, kurio retas atsisakytų, tačiau...

Žaidimo atomazga nustebins net visko mačiusius žiūrovus.

Zaliukas October 23 2007 1,579 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.