Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Chorų karus“ palikusi U. Šilagalytė neslepia apmaudo

„Chorų karus“ palikusi U. Šilagalytė neslepia apmaudo
Dainininkė Urtė Šilagalytė sekmadienį baigė savo pasirodymą projekte „Chorų karai“. Vilniaus miesto chorui „Atžalynas“ vadovavusi atlikėja neslėpė apmaudo ir tikino, kad iškritus patiems pirmiems yra liūdna.

„Įdėjome labai daug darbo. Liūdna dėl visos komandos. Neleidau sau prie choristų liūdėti, kad nenuliūdinčiau jų dar labiau“, - DELFI kalbėjo U. Šilagalytė ir patikino, kad tiek tarp choristų, tiek tarp choro vadovų konkurencijos kol kas nesijaučia.

Dainininkė teigė mananti, kad projektą turėjo palikti dėl to, jog vilniečiai ne itin noriai palaikė savo miesto atstovus. „Kiti miestai sulaukia kur kas daugiau palaikymo. Kėdainiuose „Chorų karų“ transliacija prilygsta miesto šventei. Vilniuje to niekada nebuvo ir nebus. Bendrumas palaikant savo miestą lemia labai daug. Gal vilniečiai sekmadienio vakarus mieliau leidžia mieste, o ne prie televizoriaus“, - priežastis, dėl kurių teko palikti projektą, bandė įvardinti Urtė.

Mergina džiaugėsi, kad suburta komanda neišsiskirstys. Jau penktadienį choro laukia koncertas Trakuose.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.