Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vaikas tiksliai žino - kiek kainuoja laimė

Vaikas tiksliai žino - kiek kainuoja laimė
Į aistras kaitinantį TV3 žaidimą „TAIP arba NE“ (19 val. 10 min.) jame dalyvaujantys tėvai dažnai atsiveda ir vaikus, nors jų patarimų ne visada klauso. Taip praėjusiame žaidime nutiko dukters nuojauta nepasikliovusiam užsispyrėliui Sauliui.

Papiktinęs ne tik savo šeimą, bet ir televizijos žiūrovus, jis iš studijos išėjo it musę kandęs - vietoj 80 tūkstančių vos su 200 litų.

Šį vakarą į žaidimą „TAIP arba NE“ vilnietis Rimantas atvyko taip pat lydimas savo geriausio patarėjo - sūnaus Domo.

Berniukas pasirodė esąs drąsus ir iškalbingas. Tėvui žaidžiant Domas atidžiai stebėjo TV3 žaidimo eigą ir siūlė pasirinkimo variantus.

Nors pradžia buvo viena iš prastesnių per visą žaidimo istoriją, - pirmasis atidarytas lagaminas slėpė pusę milijono, o pirmasis bankininko pasiūlymas pasirodė niekingai mažas - tik 2100 litų, netrukus žaidimas įgavo pagreitį, o banko pasiūlymai vis labiau džiugino.

Tuo metu žaidėjo sūnus laidos vedėjui Marijui Mikutavičiui pateikė atsakymą į daug metų žmoniją kamuojantį klausimą - kokios sumos reikia, kad pasijustum iš tiesų laimingas?

„Dešimt tūkstančių“, - pasvarstęs atsakė Domas. Ar Domo ir jo tėvo nuomonės sutaps?

Zaliukas October 30 2007 1,464 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.