Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Užsispyrusiai žaidėjai prireikė širdies lašų

Užsispyrusiai žaidėjai prireikė širdies lašų
Šį vakarą TV3 žaidime „TAIP arba NE“ (19 val. 10 min.) Ilona iš Kretingos ne tik demonstruos žemaitišką tarmę, bet ir karštą savo būdą. Tačiau toks moters charakteris jai veikiau pakišo koją nei padėjo.

Vyro lydima moteris bankininko siūlymu susidomėjo vos šiam pasiekus 17 200 litų. Ilonai tai pasirodė didelė suma.

Laidos vedėjui Marijui Mikutavičiui sunkiai sekėsi įtikinti Iloną, kad žaidimas jai sekasi puikiai ir šiuo metu priimti bankininko siūlymą būtų kone beprotybė.

Galiausiai Marijus antrą kartą per žaidimo istoriją griebėsi rizikingo žingsnio. Jis pasiūlė Ilonai žaisti toliau ir nesėkmės atveju padengti skirtumą, kurį ji praras nepriėmusi bankininko siūlomų 17 200 litų!

Žaidėja sutiko rizikuoti. Maža to, ji laikėsi savo susikurtos lagaminų atidarinėjimo strategijos: pirmiausia moteris atidarė visus vienos eilės lagaminus, vėliau ėmėsi kitos. Ilonai sekėsi vis geriau, o kitas bankininko siūlymas ženkliai padidėjo.

Užsispyrusi žemaitė, išvydusi beveik dvigubai padidėjusią sumą, nesusilaikė. Ji paskubomis ištarė „taip“ ir jau netrukus šio žingsnio ne tik pasigailėjo, bet ir turėjo paprašyti vaistų širdžiai.

Zaliukas November 06 2007 1,464 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.