Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prieš pusfinalį „Chorų karus“ paliko E. Jakštytės vadovaujamas Utenos choras

Prieš pusfinalį „Chorų karus“ paliko E. Jakštytės vadovaujamas Utenos choras
Sekmadienio vakarą TV3 projekto „Chorų karai“ dalyviai rungėsi dėl patekimo į pusfinalį. Laidos tema - „Kino filmai ir miuziklai“.

Eteryje skambėjo hito „Yesterday“ interpretacija iš serialo „Choras“ (Glee), daina iš filmo „Armagedonas“, Manto Jankavičiaus daina „Laisvi drugeliai“ iš to paties pavadinimo spektaklio, kūrinys iš serialo „Draugai“. Grupės „Biplan“ daina „Amore“, skambėjusi filme „Valentinas vienas“, bendram pasirodymui suvienijo visus chorus, o solo užtraukė „Chorų karų“ komisijos vyrai - Vytautas Lukočius ir Vitalijus Cololo.

Dėl pergalės kovėsi 4 chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam „diriguoja“ Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

Savo pasirodymą projekte baigė dainininkė E. Jakštytė ir Utenos miesto choras.

Dėl „Chorų karų“ į muzikinę sceną vieninteliam specialiam pasirodymui grįžo legendinės lietuviškos popgrupės „Mango“ lyderė Rima Petrauskytė. Ji uždainavo su grupės „Mochito“ merginomis.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.