Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Antano Guogos sužadėtinė kategoriška: esu prieš plastines operacijas

Antano Guogos sužadėtinė kategoriška: esu prieš plastines operacijas
Kiek daugiau nei prieš savaitę dizaineris Liutauras Salasevičius pristatė naujausią savo kolekciją „Šou“. Žiūrimiausios televizijos TV3 žiūrovų jau šį ketvirtadienį, gegužės 1 dieną, 17.20 val. laukia specialus mados projektas „Madam pareis vėliau su...“ , kuriame bus galima išvysti ne tik kvapą gniaužiantį šou ant podiumo, bet ir įdomiausias akimirkas iš užkulisių.

TV3 žiūrovai išvys specialiai kolekcijos pristatymui sukurtas dekoracijas, akrobatinius triukus bei pirotechnikos elementus. Renginiui garso takelį paruošė ir gyvai atliko elektroninės muzikos duetas „Electronic I“. Išskirtinį muzikinį pasirodymą padovanojo ir šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Vilija Matačiūnaitė.

Ištaigingas stiliaus namų „Madam pareis vėliau“ savininko, dizainerio bei stilisto L. Salasevičiaus kurtas sukneles demonstravo profesionalios manekenės kartu su ryškiausiomis Lietuvos moterimis. Podiumu žengė dainininkės Šorena, Natalija Bunkė, Oksana Pikul, aktorės Vaida Būtytė, Milda Štakėnaitė ir daugybė kitų žinomų moterų.

Ant podiumo pasirodė ir buvusi manekenė, milijonieriaus Antano Guogos sužadėtinė Aistė Šlapokaitė. Ją atpažinti buvo sunku. Vienam vakarui šviesiaplaukę gražuolę L. Salasevičius pavertė fatališka juodaplauke.

Duodama interviu projekto kūrėjams A. Šlapokaitė atviravo įvairiomis temomis - nuo plastinės chirurgijos iki silpnybės apatiniam trikotažui. „Pati nesu pasidariusi nei vienos plastinės operacijos ir esu prieš šį madingą reiškinį“, - tvirtą nuomonę dėstė Aistė. Moteris pridūrė, jog plastines operacijas pateisina tik būtinąsias, o ne dėl siekio tūrėti putlesnes lūpas ar iškilesnę krūtinę.

„Banalu, tačiau natūralumas yra pats svarbiausias moters grožio elementas“, - teigia A. Šlapokaitė. Ji prisipažino atkalbėjusi nuo plastinių operacijų ne vieną draugę.

Visuomet nepriekaištingai viešumoje atrodanti moteris nemėgsta trintis po parduotuves. „Naują drabužį dėvėti malonu, tačiau tikrai nesu parduotuvių maniakė. Nesu iš tų moterų, kurios siekia dėvėti drabužius iš naujausių kolekcijų ar būtinai prabangių prekės ženklų. Na, vieną silpnybę gal turiu - tai apatinis trikotažas. Kone iš kiekvienos kelionės vis parsivežu ką nors naujo“, - išdavė Aistė.

Įdomiausi interviu su žinomomis moterimis, tapusiomis L. Salasevičiaus kolekcijos modeliais, intriguojančios akimirkos iš renginio užkulisių ir, žinoma, ištaigingų suknelių kolekcija - specialiame mados projekte „Madam pareis vėliaus su...“ jau šį ketvirtadienį, gegužės 1 dieną, 17.20 val. per žiūrimiausią televiziją TV3.

Mados projekto „Madam pareis vėliau su...“ anonsą galite pamatyti čia.

„Madam pareis vėliau su...“ - jau gegužės 1-ąją per žiūrimiausią televiziją TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.