Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Penktokų klausimai - vis sunkesni

Penktokų klausimai - vis sunkesni
TV3 „Penktokų iššūkyje“ (17 val. 40 min.) žaidimą sėkmingai tęsia Vilma Vitkauskienė iš Šakių rajono. Praėjusioje laidoje moteris jau išlošė 2000 litų, tačiau tai - dar ne pabaiga.

Kitas penktokų iššūkio nepabūgęs dalyvis - 36 metų klaipėdietis, Kauno technologijos universiteto bakalauras Andrius.

Tačiau įmonės direktoriaus postą užimančiam vyrui teko ilgokai vargti, kol surado teisingą atsakymą į pirmos klasės matematikos klausimą: „Jeigu vidurnaktį Klaipėdoje lyja lietus, ar po 72 valandų ten gali šviesti saulė?“

Panevėžietė Odeta Dulienė suklups ties 200 litų vertės klausimu, niekaip nesugalvojusi, kaip vadinami gyvūnai, kurie ėda lapus, sėklas, medieną ar siurbia nektarą iš žiedų.

Iš penktokų lūpų išgirdusi atsakymą, moteris pradėjo juoktis. „Kaip galėjau tai pamiršti?!“ - negalėjo savimi atsistebėti Odeta.

Ketvirtasis dalyvis, bandysiantis atsakyti į pinklius pradinukų klausimus, - 33 metų verslininkas programuotojas Vidmantas Laurevičius.

Apie save anketoje jis rašė: „Baigiau Vilniaus penkioliktąjį vidurinio išsilavinimo konclagerį ir buvau išmestas po devynių klasių už nepažangumą“. Kažin ar jam pavyks prisiminti bent tai, ko jis išmoko iki penktos klasės?

Zaliukas November 11 2007 1,612 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.