Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dešimtajame „Tau, mama“ koncerte mamų svajonės bus pildomos tiesiogiai

Dešimtajame „Tau, mama“ koncerte mamų svajonės bus pildomos tiesiogiai
Šimtai laiškų pasiekė LNK koncerto „Tau, mama“ organizatorius, kai jie paskelbė, kad išpildys karščiausias mamų svajones. Laiškus rašė ir keturmečiai, ir keturiasdešimtmečiai. Norai buvo patys įvairiausi - nuo paprasto pasveikinimo mamai nuo koncerto scenos su žodžiais apie meilę iki kelionės į Australiją.

Skrydis oro balionu, šaldytuvas, maudynės Negyvojoje jūroje, pirmas apsilankymas restorane - tai dalykai, apie kuriuos, pasirodo, svajoja mūsų mamos. Ne tik mamos, bet ir globėjos. Vaikai siuntė prašymus įgyvendinti svajones ir tų, kurios tapo jų mamomis.

„Tau, mama“ organizatorius sujaudino Norvegijoje gyvenančios merginos istorija. Ji prašė padaryti staigmeną savo mamai, kurios nematė jau keletą metų. Dar graudžiau - per praėjusias šventes mama buvo visiškai viena, mat jos vyras, emigrantės tėtis, yra tolimųjų reisų vairuotojas ir buvo išvykęs į kelionę. Koks buvo tos merginos prašymas, organizatoriai atskleisti dar negali, kitaip mamai nebus staigmenos.

Ne tik ši, bet ir dar kitos mamos, nieko neįtariančios apie staigmenas ir atėjusios į koncertą „Siemens“ arenoje, bus pasveikintos tiesioginiame LNK eteryje. Netikėti sveikinimai nuskambės tiesiai iš koncerto atlikėjų lūpų.

Renginyje „Tau, mama!” garsiausi Lietuvos atlikėjai sveikins mamas laiko pripažintais lietuviškais ir užsienio šalių hitais.

Pagrindinė koncerto idėja - kelionė per skirtingus dešimtmečius. Savo mėgstamas dainas ir jaunystės šlagerius išgirs įvairaus amžiaus moterys, bus atgaivintos 7-ojo, 8-ojo, 9-ojo dešimtmečio bei šių dienų dainos, tapusios hitais.

Koncerte žiūrovai išgirs tokias gerai žinomas dainas, kaip „Singing in the rain“ iš 1952 metų miuziklo „Dainuojantys lietuje“, Vytauto Kernagio „Širdele mano“, Onos Valiukevičiūtės „Tu numegzk man, mama, kelią“ ir dar daugelį kitų gerai žinomų hitų.

Koncerte pasirodys ir mamoms dainuos Merūnas, Vaida Genytė, Vaidas Vyšniauskas, Liepa, Katažina. Taip pat, scenoje žiūrovai išvys Jokūbą Bareikį su savo tėčiu, merginų grupę „Studentės“ su vaikais, Violetą ir Vilių Tarasovus, Šoreną ir daugelį kitų žymiausių šalies atlikėjų.

Lietuviškus kūrinius, tapusius pop šlageriais, atgaivins Česlovas Gabalis bei Aistė Pilvelytė, o pasauliniu mastu žinomus hitus iš naujo atkurs Evelina Sašenko, Girmantė Vaitkutė.

Dešimtajame, jubiliejiniame koncerte „Tau, mama!“ netrūks šokių, kaskadinių triukų, specialiųjų efektų. Renginio metu skambės tik gyva muzika, kurią, brangiausiam žmogui - mamai, dovanos dirigento Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras „Vilniaus Sinfonietta“. Renginys per LNK sekmadienį nuo 17 valandos bus tiesiogiai transliuojamas iš „Siemens“ arenos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.