Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į „Chorų karų“ finalą nepateko Kėdainių choras su A. Švilpausko „Daumantų kapela

Į „Chorų karų“ finalą nepateko Kėdainių choras su A. Švilpausko „Daumantų kapela
TV3 projekto „Chorų karai“ dalyviai rungėsi dėl patekimo į superfinalą. Šį sekmadienį susikovė trys stipriausi chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam diriguoja Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

Deja, bet mažiausiai žiūrovų ir komisijos balsų surinko Kėdainių miesto choras "Senamiestis", kuriam teko atsisveikinti su projektu.

Finale kausis Alytaus ir Kauno miestų chorai.

„Chorų karų“ pusfinalyje visi chorai sveikino savo mylimas mamas dainomis ir su projekto vedėju Mindaugu Stasiuliu surengė bendrą pasirodymą. Dainą su chorais atliko ir dainininkė Mia, o muzikinis projektas „ŠarkA“ pristatė naujausią savo kūrinį.

Išskirtine Mamos dienos proga su dukra Barbora uždainavo operos solistas Edmundas Seilius. Tąvakar bene vienintelė nedainavo tik projekto vedėja Karina Stungytė. Užtat ji pažadėjo sušokti nepamirštamą šokį.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.