Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žaidime šmaikščios lažybos baigėsi šaltu dušu

Žaidime šmaikščios lažybos baigėsi šaltu dušu
Turbūt ne vienas TV3 žaidimo „TAIP arba NE“ (19 val. 10 min.) dalyvis norėtų būti apdovanotas gebėjimu kiaurai matyti, kokios pinigų sumos slypi metaliniuose loterijos lagaminuose.

Juk tada ne tik galėtų laimėti pusę milijono litų, bet ir išvengtų pralaimėjimo laidos vedėjo Marijaus Mikutavičiaus surengtose lažybose.

Mat M.Mikutavičiaus jei ne regėjimas, tai bent jau intuicija - puikiai išlavinta. Kitaip jis pačioje žaidimo pabaigoje gal nebūtų pasiūlęs šmaikščių lažybų, kurias pralaimėjusiojo laukė šalto vandens dušas.

Kaip visada, likus vos dviem lagaminams M.Mikutavičius pasiūlė šio vakaro žaidėjui Modestui spėti, kokia suma yra jo pasirinktajame.

Vyras suklydo ir TV studijoje buvo apipiltas vandeniu.

Tačiau šlapi plaukai nebuvo didžiausias Modesto rūpestis. Jis daug labiau nerimavo svarstydamas, ar teisingai pasielgė paklusęs jį atlydėjusio sūnėno ir savo draugės spaudimui priimti bankininko siūlymą.

„Imk, nes aš su trimis litais namo nevažiuosiu“, - nedaug pasirinkimo laisvės suteikiantį ultimatumą paskelbė mergina, įvertinusi galimybę laimėti arba labai daug, arba labai mažai pinigų.

Zaliukas November 13 2007 1,518 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.