Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Power Hit Radio“ laidų vedėjos R. Vyšniauskaitės geriausia draugė - jos mama

„Power Hit Radio“ laidų vedėjos R. Vyšniauskaitės geriausia draugė - jos mama
Žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 pasitinka vasarą žiūrovus apiberdama eterio bučiniais. Greitai per TV3 - lietuviško serialo „Inspektorius Mažylis“ premjera, emocingiausios krepšinio rungtynės, vasariškas „Žvaigždžių dešimtukas“, realybės šou „Meilė ar pinigai?“, Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus kelionių dienoraštis „Visos Australijos dulkės“, geriausi filmai ir serialai. Viena labiausiai intriguojančių premjerų - socialinis projektas „Mano geriausia draugė“.

Dukra ir mama, rodos, viena kitą supranta iš pusės žodžio ar žvilgsnio, be baimės viena kitai patiki neįtikėtinas paslaptis, kartu išgyvena skaudžiausias akimirkas ir džiaugiasi, kai pasiseka. Kaip tik tokiomis savybėmis apdovanotos aštuonios dukrų ir mamų poros, savo ryšio stiprumą ketinančios įrodyti pirmame ir vieninteliame TV3 televizijos istorijoje socialiniame projekte „Mano geriausia draugė“!

Šokių muzikos hitų radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėjos Ramintos Vyšniauskaitės geriausia draugė - jos mama. Raminta kiekvieną dieną kalbasi su mama telefonu. Jos gali diskutuoti valandų valandas, o kartais tiesiog papasakoja viena kitai per dieną išgirstus juokingus anekdotus. Jos ragina TV3 žiūroves: „Jeigu Tavo mama Tau taip pat yra geriausia draugė, registruokis naujame projekte!“

Birželio 19 dieną prasidėsiantis TV3 socialinis projektas „Mano geriausia draugė“ - itin moteriškas, grožio kupinas šou suvienys mamas su dukromis, kurios teigia: „Mano geriausia draugė - mano mama“ ir „Mano geriausia draugė - mano dukra“. Aštuonioms projekto dalyvių poroms teks ne tik įrodyti, kad jos vertos gražiausiųjų titulo, bet ir patikrinti asmeninius santykius.

Kiekviena laida - tarpusavio santykių tvirtumo išbandymas kūrybinių ir veiklių užduočių maratone. Kuri pora lies džiaugsmo ašaras, o kuri - liūdesio, - kas kartą spręs kompetentinga komisija. TV3 projektą vainikuos nepamirštamas finalas, papildysiantis laimėtojų piniginę solidžiu prizu!

Socialinio projekto „Mano geriausia draugė“ premjera - nuo birželio 19 dienos tik per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.