Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per LNK - daugiaserijinis filmas apie Madrido haute couture

Per LNK - daugiaserijinis filmas apie Madrido haute couture
Ypatingos sėkmės susilaukusio daugiaserijinio ispanų filmo „Viešbutis „Grand Hotel” žiūrovai sulaukė naujos jo kūrėjų juostos, kurios premjera - jau šį sekmadienį 20 val. per LNK.

„Viešbučio „Grand Hotel” komanda pristato naują prabangų daugiaserijinį filmą „Velvet“, nukelsiantį į 6-ojo dešimtmečio Madridą, aukštosios mados - haute couture - aukso amžių. „Galerias Velvet“ - tai drabužių prekybos centras, art deco stiliaus rūmai, stebuklinga akinančios prabangos ir žavesio vieta.

Besižavintys parduotuvės langais ar vaikštinėdami viduje ir norėdami įsigyti dalelę svajonės, Madrido ponai ir ponios nepastebi švelnios meilės istorijos, kuri atsiskleidžia „Galerias Velvet“ tarp Anos ir Alberto. Ji - nuolanki siuvėja; jis - savininko sūnus, pasiruošęs perimti šeimos verslą. Tarp elegantiškų audinių ir haute-couture suknelių Ana ir Alberto pasiduoda savo meilei, puikiai žinodami, kad Alberto šeima prieštarauja jo santykiams su neturtinga jauna darbuotoja.

Tačiau artėja 7-asis dešimtmetis ir net griežti Ispanijos papročiai ir socialinės tradicijos kinta: moterys nebesvajoja apie neįperkamus drabužius, bet reikalauja kokybiškos aprangos. Aukštoji mada užleidžia kelią kasdieniams drabužiams, prêt-à-porter, kurią gali įpirkti visi. Iškyla didelė grėsmė „Galerias Velvet“ egzistavimui.

Intrigų pagausėja, kai Alberto ir jo pamotė Doña Gloria susiremia dėl Alberto planų modernizuoti parduotuvės idėją ir savo dukters Patricijos vaidmens įmonės valdyme. Užvirus šeimos konfliktui, įsimylėjėliai Alberto ir Ana kovoja už savo likimą ir siekia uždraustos meilės. Alberto sukyla prieš jam keliamus lūkesčius, o Ana, trokštanti tapti dizainere, stengiasi įrodyti esanti kūrybiška asmenybė. Abu jie turi nepaklusti senovinėms užkietėjusios visuomenės tradicijoms.

Daugiaserijinis ispanų filmas „Velvet“ - sekmadieniais 20 val.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.