Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Power Hit Radio“ laidų vedėjai pradėjo valgyti gėles?

„Power Hit Radio“ laidų vedėjai pradėjo valgyti gėles?
Pasaulinė diena be tabako gegužės 31 dieną Lietuvoje pažymima ir pozityvia iniciatyva „Gėlė vietoje cigaretės“. Jos tikslas - paskatinti rūkančiuosius užuosti tikrus neprislopintus mūsų aplinkos kvapus, o ne cigarečių dūmus. Prie akcijos prisideda ir šokių muzikos hitų radijo stotis „Power Hit Radio“ - jos laidų vedėjai įsikandę gėles jau šiandien skatina uosti ne tabaką, o gamtos kvapus.

„Power Hit Radio“ komandos nariai įsiamžino su gėlių žiedais savo darbo studijoje ir biuro kieme, o Emma, skubėdama į darbą, iš ryto socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino asmenuke, kurioje pozuoja su bijūnais.

„Power Hit Radio“ laidų vedėjai - Saulius Baniulis, Raminta Vyšniauskaitė, Aleksas Pozemkauskas, Emma Marcinkevičiūtė, Vygantas Grudikis, Gintarė Greičiūtė - skaičiuoja, kad dabar beveik 100 proc. komandos nerūko. Žalingo įpročio beliko atsikratyti Gintarei.

Didžiausią rūkaliaus stažą turėjęs S. Baniulis - puikus stiprios valios pavyzdys. Jis džiaugiasi, kad jau 5 metus gyvena be cigaretės. „Buvau užkietėjęs rūkalius, pakelio dienai nelabai pakakdavo ir galvodavau, kad rūkyti man labai patinka. Galiausiai ėmiau mąstyti apie tai, kad cigaretė ne duoda, o atima. Ir atima tai, kas sunkiausiai susigrąžinama, - sveikatą. Kodėl turėčiau kiekvieną dieną nuodytis ir dar už tai kažkam pinigus mokėti? Geriau nemokamai gerinsiu savo sveikatą“, - pasakoja „Power Hit Radio“ laidų vedėjas, aktyviai propaguojantis dviračių sportą.

Saulius tikina: „Kai neberūkai savaitę, imi galvoti „O kam dabar pradėti rūkyti, jei jau visą savaitę be to gyvenau? Anksčiau juk valandą buvo sunku be dūmo, o dabar...“ - tas žinojimas, kad sugebi, įkvepia.“

Jau rytoj vyksiančios akcijos „Gėlė vietoje cigaretės“ metu kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami pasitikrinti anglies monoksido kiekį plaučiuose, kuris leidžia įvertinti rūkymo žalą organizmui, bei daugiau sužinoti apie žalingą rūkymo įprotį. Akcija vyks nuo 13.00 val. iki 18.00 val. prie prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“. Lietuvos medicinos studentų asociacijos atstovai, bendraudami su rūkančiais ir nuo pasyvaus rūkymo kenčiančiais žmonėmis, skatins tuoj pat mesti rūkyti.

Geriausi šokių muzikos hitai - tik per „Power Hit Radio“!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.