Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ieva Stasiulevičiūtė: šiuolaikiniai vaikinai yra povai

Ieva Stasiulevičiūtė: šiuolaikiniai vaikinai yra povai
Šį pirmadienio vakarą 21 val. startuoja naujas LNK realybės šou „Soriukas“. Pirmoje laidoje du sportiški dendžiai Evaldas ir Arūnas rinkosi iš keturių seksualių panelių. Kontaktai sukibirkščiavo su bikini zonos depiliacijos specialiste Viktorija ir ypatingai seksualaus užpakaliuko savininke Aurelija. Merginos masažavo vaikinus, suteikdamos jiems marias palaimos. Tačiau eržilams to nepakako: Evaldas ir Arūnas reikalavo vis daugiau ir daugiau.

Laidos vedėją Ievą Stasiulevičiūtę apstulbino savim pasitikintys ereliai: „Gražuoliukai berniukai mano, kad jie savaime yra didžiulis turtas ir kiekviena mergina turi šokti aplink juos ratais, būti namų šeimininke, seksualia striptizo šokėja, masažiste. Vyrai, pajudinkit savo užpakalius dėl moterų“, - ragino „Soriuko“ vedėja Ieva.

Vienas laidos dalyvis Ievos raginimus išgirdo ir aistringo masažo metu pradėjo šeimos planavimo procedūrą. Mergina prašė trijų vaikų, o vaikinas - dviejų ir vieno netyčiuko!

Tuo tarpu antras vaikinas oriai gulėjo jacuzzi ir net nekrustelėjo išvydęs nuostabiai gražią merginą su maudymosi kostiumėliu. Toks abejingumas užgavo laidos vedėją Ievą Stasiulevičiūtę: „Elgiesi kaip povas, bet iki povo tau toli“.

Ar pirmojoje „Soriuko“ laidoje įvyks pirmasis susiporavimas? Meilė iš pirmo žvilgsnio, aistra, gundantys apsinuoginimai, vaikinų ir merginų kabinimo subtilybės, atstumtųjų ašaros - jau šį pirmadienį 21 val. tik per LNK! Žiūrėk, kad ir tau gyvenime nebūtų pasakyta - „Soriukas“!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.