Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Marvel“ komiksų ekranizacijų gerbėjams - TV3 premjera „Agentūra S.K.Y.D.A.S.“

„Marvel“ komiksų ekranizacijų gerbėjams - TV3 premjera „Agentūra S.K.Y.D.A.S.“
Kino industrijos gigantė - kompanija „Marvel Studios“ savo kurtų komiksų superherojus kelia į didžiuosius ekranus. Daugybė ekranizacijų tapo kultinėmis: „Geležinis žmogus 3“, „Ernis“, „Toras“, „Kapitonas Amerika“, „Nepaprastas Žmogus Voras“, „Iksmenai“. 2015-aisiais filmų sąrašą papildys dar vienas „Marvel“ superherojus - Žmogus Skruzdė. Komiksų ekranizacijų gerbėjus jau šį mėnesį stebins ir žiūrimiausia televizija TV3. Nuo birželio 17 dienos antradieniais kultinio serialo laiku - 22.00 val. premjera: daugiaserijinis pasakojimas „Agentūra S.K.Y.D.A.S“.

Pagal to paties pavadinimo „Marvel“ komiksą pernai JAV pradėtam kurti fantastiniam veiksmo serialui „Agentūra S.K.Y.D.A.S“ (Agent of s.h.i.e.l.d.) vadovauja Oskarui nominuotas režisierius Jossas Whedonas. Žinomas kūrėjas yra prisidėjęs prie daugybės pasaulinę šlovę pelniusių kino juostų, tarp jų - „Žaislų istorija“, „Keršytojai“.

Serialas „Agentūra S.K.Y.D.A.S“ ypatingas ir tuo, jog pagrindinį - agento Philo Coulsono - vaidmenį jame atlieka aktorius Clarkas Greggas. TV3 žiūrovai jį tikrai atpažins iš įspūdingų pasirodymų didžiuosiuose ekranuose. C. Greggas vaidino „Marvel“ kino juostose „Keršytojai“, „Toras“ ir daugybėje kitų filmų.

TV3 premjera „Agentūra S.K.Y.D.A.S“ nuo birželio 17 dienos pasakos, kaip po didžiulio Niujorko mūšio pasaulyje ima karaliauti ne tik puikiai žinomi herojai „keršytojai“, bet ir jiems grasinantys priešai. Tarp šių galingų jėgų eilinis žmogus jaučiasi visiškai bejėgis.

Kaip tik dėl to Naujųjų laikų pasaulyje įkuriama vyriausybinė organizacija „Agentūra S.K.Y.D.A.S“. Ji rūpinasi, kad eilinių Žemės gyventojų nepasiektų jokios išskirtinių veikėjų galios. Viskas, kas neįprasta, keista ir kelia įtarimą, privalo būti ištirta ir pašalinta. Ar nekils pavojus superherojams, gyvenantiems žmonijoje? Ar agentams pavyks atskirti - kas tik paprastas žmogus, o kas turi antgamtinių galių?

Įspūdinga technika, kvapą gniaužiančios kovų scenos, sprogimai, gaudynės ir veiksmo vietos, žiūrovus nukelsiančios nuo Niujorko dangoraižių iki Paryžiaus Eifelio bokšto - visa tai jau birželį antradieniais 22.00 val. naujausiame TV3 rodomame kultiniame seriale „Agentūra S.K.Y.D.A.S“.

Kultinis serialas „Agentūra S.K.Y.D.A.S“ - nuo birželio 17 dienos antradieniais 22.00 val. tik per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.