Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 filmų vasara: nuo legendinių „Purvinų šokių“ iki skandalingojo L. von Triero „Melancholijos“

TV3 filmų vasara: nuo legendinių „Purvinų šokių“ iki skandalingojo L. von Triero „Melancholijos“
Žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 savo žiūrovus nuolat prie ekranų suburia populiariausiais, kultiniais tapusiais ir naujausiais, dar kino teatrų spragėsiais kvepiančiais filmais. Visą vasarą TV3 kino teatre - premjeros - juostos, sužavėsiančios kiekvieną: romantinės komedijos, dramatiškos istorijos, veiksmo filmai ir net snobiškiausių žiūrovų skoniui įtiksiančios istorijos.

Jau šį penktadienį, birželio 13 dieną, 23.25 val. laukia trileris „Paskutinė riba“ (Unthinkable) su Oskarui nominuotu aktoriumi Samueliu L. Jacksonu. Kita premjera - sekmadienį 11.30 val. „Purvini šokiai 2“ (Dirty Dancing: Havana Nights) − tai kultinė romantiška istorija, kurios siužetą visi moka mintinai, tačiau nori pasižiūrėti vėl ir vėl.

Pirmadienį 23.00 val. - romantinė drama su komiškais elementais „Paskutinis bučinys“ (The Last Kiss). 3 Auksiniams gaubliams nominuotas Zachas Braffas pasakos, kad įsimylėti galima net per savo paties vestuves. Antradienį tuo pačiu laiku - kita premjera: romantinė komedija „Gabalėlis dangaus“ (A Little Bit of Heaven) su Oskarui nominuota žaviąja Kate Hudson ir Oskaro laimėtoja Kathy Bates, įrodysianti, kad meilė ir tikėjimas išgydo net baisiausias ligas.

Trečiadienį 23.00 val. TV3 pristato tikrą istoriją - romantinę dramą „Maištingoji Džeinė“ (Becoming Jane) su Oskaro laimėtoja Anne Hathaway ir Auksiniam gaubliui nominuotu Jamesu McAvoy, nukelsiančią į 1795 metus. 20-metė rašytoja, kurios pavardę dabar žino visas pasaulis, Džeinė Austin svajos ištekėti už mylimo žmogaus, dėl kurio slysta žemė iš po kojų, tačiau tėvai Džeinei suras jaunikį, kuris rašytojai garantuos turtingą ateitį. Ketvirtadienį, birželio 19 dieną, tuo pačiu laiku laukia pop karalienės Madonnos režisuota ir Oskarui nominuota romantinė drama „Mes tikime meile“ (W.E.). Tai dar viena tikra istorija, pasakojanti, kaip toli galima nueiti, ieškant savo gyvenimo meilės.

Joninių naktį TV3 žiūrovų laukia ypatinga premjera - Oskarui nominuoto kino genijaus, ir dievinamo, ir nekenčiamo, Larso von Triero juosta „Melancholija“ (Melancholia). Aktorė Kirsten Dunst Kanų filmų festivalyje laimėjo geriausios aktorės apdovanojimą bei glėbį kitų apdovanojimų ir nominacijų už pagrindinį vaidmenį šiame filme. Mistinėje dramoje vaidina ir režisieriaus mūza Charlotte Gainsbourg bei Auksinio gaublio savininkas Kieferis Sutherlandas. Tai vizualiai nepaprastai graži apokaliptinė drama apie neišvengiamą pasaulio pabaigą.

Liepą TV3 kino premjerų sąraše - komedija „Didžiosios vestuvės“ (The Big Wedding) su Oskaro laureatais Robertu De Niro, Diane Keaton ir visu Holivudo žvaigždynu. Jų herojai dėl savo vaikų padarys viską! Iki ašarų juokins ir komedija „Sena gera orgija“ (A Good Old Fashioned Orgy), kurioje vaidina lietuviškų šaknų turintis Holivudo aktorius Jasonas Sudeikis ir gražuolė Leslie Bibb.

Rugpjūtį žiūrovų dėmesiui - veiksmo filmas „Gynėjas“ (The Defender) su galinguoju Dolphu Lundgrenu, mistinis trileris „Idealus pabėgimas“ (A Perfect Getaway) su aktore ir modeliu Milla Jovovich, kultinis Quentino Tarantino veiksmo trileris „Nužudyti Bilą 2“ (Kill Bill: Vol. 2) su Uma Thurman ir daugybė kitų puikių juostų.

Kino premjerų vasara - tik per žiūrimiausią televiziją TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.