Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Populiariausius aktorius su jų personažais painiojantys gerbėjai - ir auklėja, ir apdovanoja

Populiariausius aktorius su jų personažais painiojantys gerbėjai - ir auklėja, ir apdovanoja
Televizijos žiūrovai jau nebeįsivaizduoja savo gyvenimo be lietuviškų serialų. Juose vaidinantys aktoriai - kuo ryškiausios žvaigždės, žiūrovų numylėtiniai. Gerbėjai juos gatvėje šaukia serialų herojų vardais, teikia gėles, rašo laiškus scenaristams, prašydami atgaivinti kurį nors išnykusį veikėją ar nubausti nedorėlį. Jau šį, antradienio, vakarą 20.00 val. vasariško „Žvaigždžių dešimtuko“ žiūrovai išgirs žinomiausių aktorių prisipažinimus. Pasirodo, kai kurie jų nė nesapnavo, kad vaidmenys populiariausiuose televizijų serialuose bus lemtingi ir kad žmonės juos taip pamils.

„Žvaigždžių dešimtuke“ atviraus Adolfas Večerskis, Larisa Kalpokaitė, Džiugas Siaurusaitis, Inga Norkutė, Inga Jankauskaitė, Agnė Grudytė, Marius Jampolskis, Marius Mačiulis ir kt.

„Kai mane gatvėje pradėjo atpažinti ir vaikai, aš supratau, kad tai jau yra arba visa ko pabaiga, arba pradžia. Stengiuosi vaidinti nuoširdžiai ir taip, kaip turėtų elgtis mano vaidinamas personažas. Juk mes gyvenime nekalbame taip sausai, kaip parašyta scenarijuj, stengiamės pajuokauti, vienas kitą pralinksminti. Todėl ir vaidindamas aš improvizuoju taip, kaip man atrodo geriausia, o jei žiūrovai mane renka į populiariausiųjų sąrašus, vadinasi, viską darau tinkamai“, - džiaugiasi žiūrovų mylimas aktorius ir režisierius A. Večerskis.

„Lietuviai yra gan kuklūs, dažniausiai išgirstu už nugaros šnabždantis - „Žiūrėk, Elena“. Tik vaikai būna drąsesni, paprašo su jais nusifotografuoti, esu nuo gerbėjų netikėtai gavusi gėlių“, - pasakoja ne tik Elenos vaidmenį, bet ir daug kitų populiarių herojų lietuviškuose serialuose vaidinanti šiaulietė A. Grudytė.

Dž. Siaurusaitis sako, kad jį dažniausiai gatvėje gerbėjai šaukia Kostios vardu. „Klausia, kur Galiną padėjau, prašo suremontuoti mašiną“, - pasakoja juokdamasis Konstantino vaidmeniu TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ išgarsėjęs aktorius. Tai aš jiems sakau: „Galiu pataisyti mašiną, tik nežinau, ar ji važiuos. Iki šiol taip ir nežinau nieko apie automechaniką, tiesa, žinau, kad yra „babina“, kardanas, bet kur jie ir kokį vaidmenį automobilyje atlieka - neįsivaizduoju. Tiesa, per serialo sezonus patobulėjau. Matyt, scenaristai vis labiau pasidomi automechanika.“

M. Mačiulis tikina: „Žmonės dažnai mūsų vaidinamus herojus tapatina su mumis. Esu vienam seriale vaidinęs tokį bjaurų tipelį, žurnalistą, tai, pamenu, viena moteriškė gatvėj sustabdžiusi auklėjo, kad nevalia skriausti merginų ir kad turėčiau pasitaisyti.“ Beje, aktoriaus personažui Zylei TV3 seriale „Pasmerkti“ teko net prisikelti.

Televizijos serialų mylimiausieji ir jų atviri interviu - jau šį, antradienio, vakarą 20.00 val. laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“.

„Žvaigždžių dešimtukas. Vasara“ - antradieniais 20.00 val. tik per TV3!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.