Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laisvę Joninėms iškovojusi TV3 televizija pristato ypatingą šventinę programą

Laisvę Joninėms iškovojusi TV3 televizija pristato ypatingą šventinę programą
Socialiai atsakingiausia ir žiūrimiausia televizija TV3, iškovojusi laisvę Joninėms, jau vienuolika metų iš eilės kviečia švęsti kartu. Jau pirmadienį, birželio 23-ąją, Joninių išvakarėse, TV3 ragina ieškoti paparčio žiedo, pristatydama šventinę programą.

Išskirtiniame pirmadienio repertuare, iš karto po socialinio eksperimento „Aklos vestuvės“ ir TV3 vakaro žinių, 22.00 val., žiūrovų laukia nuostabi romantinė drama „Saugus prieglobstis“ (Safe Haven). Trims Oskarams nominuotas režisierius Lasse Hallströmas, žiūrovams pažįstamas kaip viso pasaulio širdis suvirpinusių juostų - „Brangusis Džonai“, „Hačiko: šuns Istorija“, „Šokoladas“ - kūrėjas, TV3 žiūrovams pristato jaudinantį, romantikos ir dramos kupiną pasakojimą, atsakantį į klausimą, ar įmanoma rasti saugų prieglobstį jausmams ten, kur mažiausiai tikiesi. Vasariškame, jūros vėjų ir žemiškų aistrų skalaujamame paplūdimio miestelyje netikėtai atsiras paslaptinga mergina, vardu Keitė (akt. Julianne Hough). Čia ji įsimylės žavų vietinį našlį Aleksą (akt. Josh Duhamel). Ar tamsi merginos praeitis nesugriaus trapios naujo laimingo gyvenimo vizijos? Ši istorija sujaudins kiekvieno širdį, mat jos autorius - Nicholasas Sparksas - vienas garsiausių šiuolaikinių Amerikos romanistų. Hitais tapo visi filmai, pastatyti pagal jo bestselerius: „Užrašų knygutė“, „Naktys Rodantėje“ ir kt.

Iš karto po Joninių vidurnakčio, 00.20 val., - TV3 didžioji premjera „Melancholija“ (Melancholia) - Oskarui nominuoto kino genijaus, ir dievinamo, ir nekenčiamo, Larso von Triero juosta. Įspūdingiausią, drąsiausią ir emociškai sudėtingiausią savo vaidmenį sukūrusi Holivudo gražuolė aktorė Kirsten Dunst Kanų filmų festivalyje laimėjo geriausios aktorės apdovanojimą bei glėbį kitų apdovanojimų ir nominacijų už pagrindinį vaidmenį šiame filme. Mistinėje dramoje vaidina ir režisieriaus mūza Charlotte Gainsbourg bei Auksinio gaublio savininkas Kieferis Sutherlandas. Tai vizualiai nepaprastai graži apokaliptinė istorija apie neišvengiamą pasaulio pabaigą, kurta Danijoje, Švedijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje. Gausybė specialiųjų vaizdo ir garso efektų, Richardo Wagnerio romantiškos operos „Tristanas ir Izolda“ preliudija ir kvapą gniaužiantys vaizdai tiesiog prikaustys prie ekranų.

Naktibaldų dėmesiui - 03.00 val. laukia komedija suaugusiems - „Kietašikniai“ (Movie 43) su visu aktorių žvaigždynu: Kate Winslet, Hugh Jackmanu, Richardu Gere‘u, Denniss Quaids ir kt.

Antradienis - nedarbo diena, todėl TV3 pasirūpino eterio staigmenomis. Nuo ankstyvo ryto mažųjų žiūrovų lauks animaciniai filmukai, filmai visai šeimai. 19.10 val. humoro meistrai iki ašarų juokins koncerte „Lietuvos komiko vakaras“. 22.00 val. lauks nauja kultinio serialo „Agentūra S.K.Y.D.A.S.“ (Agents of S.H.I.E.L.D.) serija, o 23.00 val. - komedija „Naktis su Bete Kuper“ (I Love You, Beth Cooper).

Videožinių portalas Žinios.lt kviečia įamžinti akimirkas, kaip jūs švenčiate Jonines. Fotografuokite, filmuokite Joninių vaizdus ir pasidalinkite nuotraukomis arba vaizdo įrašais su visais TV3 žiūrovais adresu: zinios.lt/jonines.

Laisvas Jonines jau 11 metų iš eilės TV3 kviečia švęsti kartu!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.