Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Po velnių!“ atsisveikinimas - su išdaigomis

„Po velnių!“ atsisveikinimas - su išdaigomis
Grupės „Biplan“ vaikinų dovanos biro tarsi iš gausybės rago.

Velniui buvo įteiktas būgnininko Aleksandro geriausias būgnas, Makso dievinamas futbolo kamuolys bei Olego mėgstamiausi akiniai nuo saulės. Kokia proga?

Išaušo paskutinė TV3 laidos „Po velnių!“ (20 val. 45 min.) eterio diena su Velniu - Gyčiu Balčiūnu ir Dievu - Tomu Ališausku! Todėl laidoje nusprendė pasiautėti „biplanai“.

G.Balčiūnas atlikėjams pateikė ne itin malonių staigmenų. Pasirausęs archyvuose, jis surado filmuotos medžiagos, kurioje Aleksandras bliauna kartu su avimis. Rado ir garso įrašą, kuriame nusidainuoja Olegas. Sugebėjo gauti nuotraukas, kuriose Maksas šlapinasi Nidos kopose.

Kas nutiko Maksui, kai jam buvo 12 metų? Gal senutė apšaukė jį gatvėje dėl suplyšusių džinsų ar pavadino mergaite dėl ilgų plaukų?

O gal jis pirmą kartą prisigėrė ir pateko į blaivyklą?

Apie savo išdaigas papasakojo ir Olegas. Pirmasis bučinys, smulki vagystė ir pirmasis dūmas - negi visa tai galėjo įvykti, kai jam buvo tik septyneri?

„Po velnių!“ TV3 eteryje pakeis naujas projektas „Karas keliuose“, kuriame žurnalistai atliks skaudžiausių eismo nelaimių tyrimus. Laidą ves aktorius Gintaras Mikalauskas.

Zaliukas November 26 2007 1,424 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.