Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kuo pasibaigs dviejų bankininkų susitikimas?

Kuo pasibaigs dviejų bankininkų susitikimas?
TV3 žaidimas „TAIP arba NE“ kaskart yra kupinas adrenalino. Tačiau situacija, kai didysis žaidimo prizas - pusė milijono litų - būtų laidos dalyvio pasirinktame lagamine - itin reta.

Taip buvo nutikę tik vieną kartą. Tąsyk lošimo dalyvis Sergejus nė neįtarė, kad jo pasirinktame lagamine - tokia solidi suma, todėl susigundė bankininko siūlymu ir baigė žaidimą su 180 tūkstančių litų.

Istorija, kurią TV3 žiūrovai pamatys šį vakarą 19 val. 10 min., labai panaši. Aldonai iš Vilniaus nusišypsojo laimė pasirinkti lagaminą su didžiausia pinigų suma. Bankininkas darė viską, kad laidos dalyvė kuo greičiau baigtų žaidimą, ir viliojo ją solidžiomis pinigų sumomis.

Tačiau, pasirodo, dabar jau pensininkė Aldona anksčiau taip pat yra dirbusi bankininke. Todėl derybos su žaidimo bankininku jos negąsdino. O kai laidos vedėjas Marijus Mikutavičius pavadino bankininką šykštuoliu, moteris jį gynė.

Bankininkas siūlė vis didesnes pinigų sumas, bet ne tik dėl Aldonos komplimentų. Moteriai žaidimas sekėsi.

Sužavėti tokios sėkmės, ir žiūrovai studijoje, ir laidos vedėjas sulaikę kvapą stebėjo, kuo baigsis dviejų bankininkų susitikimas ir ar pavyks Aldonai laimėti pusę milijono litų.

Zaliukas November 27 2007 1,523 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.