Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A. Valinskas TV žiūrovus gundo naujomis pramogomis

A. Valinskas TV žiūrovus gundo naujomis pramogomis
Jau šį rudenį naująjį LRT sezoną Arūnas Valinskas žada pradėti su trenksmu - pristatyti Lietuvoje dar neregėto masto intelektinį žaidimą, kurio nugalėtojas laimės kelionę aplink pasaulį. Staigmenos laukia ne tik tų, kurie ryšis dalyvauti ir varžytis dėl šio prizo, bet ir žiūrovų.

„Bus įdomu, gudru, šmaikštu ir, žinoma, azartiška! LRT eteryje vartus atvers nauji rūmai proto ir žinių karaliams“, - teigia TV eterio vilku
vadinamas A. Valinskas.

Pramoginių informacinių TV žaidimų Lietuvoje pradininkas kol kas neatskleidžia nei naujojo projekto pavadinimo, nei kas bus antrasis vedėjas, tik prasitaria, kad organizacinė žaidimo komanda bus didesnė, o klausimų redakcinė grupė atrinkta itin kruopščiai ir atsakingai.

„Tai bus savotiška intelektinė žaidimų daugiakovė, kurios finale bus išrinktas sumaniausias dalyvis, o jam bus įteiktas visų laikų svajonių prizas - kelionė aplink pasaulį!”, - atskleidžia po paslapties uždanga naująjį projektą slepiantis Arūnas Valinskas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.