Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ilgo darbo vaisius — įspūdingas šou

Ilgo darbo vaisius — įspūdingas šou
Noro dainuoti negali numalšinti jokia kita veikla. Nei pilkas valdininko kostiumas, nei tepalais išterlioti darbo rūbai, nei miltuota kepėjo kepurė negali suvaržyti menininko polėkio.

TV3 laida „Superpenketukas“ tris mėnesius atkakliai ieškojo talentų, drąsino juos, lavino ir suteikė galimybę dainuoti scenoje. Šį vakarą 21 val. 30 min. ilgą ir sunkų komandų darbą vainikuos įspūdingas finalinis koncertas, kurį tiesiogiai transliuos TV3.

Koncerto metu žiūrovai galės balsuoti už labiausiai patikusią komandą ir išrinkti geriausiai dainuojantį įmonių darbuotojų superpenketuką.

Nugalėtojų laukia ne tik garbingas titulas, autorinės specialiai jiems sukurtos statulėlės, bet ir pagrindinis prizas — automobilis.

Kauno pramogų ir laisvalaikio centre „Oazė“ susirungs 16 komandų. 13 jų išrinktos žiūrovų sprendimu. Likusias tris atrinko komisija iš tų komandų, kurios jau buvo tapusios žiuri favoritais, bet neįtiko klausytojams.

Komandos atliks tuos pačius kūrinius, tačiau visi dalyviai iki pat superfinalo juos tobulino, siuvosi naujus sceninius kostiumus, šlifavo choreografiją.

Šį vakarą dalyvių pasirodymus komentuos kaip niekad gausi komisija, tačiau jos nuomonė — tik patariamojo pobūdžio, padėsianti apsispręsti žiūrovams, kurie ir išrinks nugalėtoją.

Kadangi „Superpenketuko“ vedėjos Lidija Rasutis ir Rita Dapkutė sirgs kiekviena už savo komandas, joms renginį vesti padės aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Mindaugas Sėjūnas.

Zaliukas December 02 2007 1,537 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.