Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per kelias sekundes kišenę papildė 10 000 litų

Per kelias sekundes kišenę papildė 10 000 litų
Pastaruoju metu spaudoje pasirodo abejonių dėl TV3 žaidimo „TAIP arba NE“ (19 val. 10 min.) skaidrumo. Esą jame nuolat dalyvauja statistai, kurie pasirašo, kad nereikš jokių pretenzijų į laimėtą sumą.

Kol kas TV3 atmeta panašius įtarimus, tad žiūrovai tegu sprendžia patys. Pavyzdžiui, kad ir stebėdami šio vakaro žaidimą, kuriame sėkmė nusišypso ir ne pagrindiniam žaidėjui. Šio vakaro žaidime pasisekė net dviem žaidėjams, kurie pasirinko tinkamus lagaminus.

Pirmasis – Aleksandras, dalyvavęs naujoje žaidimo akcijoje ir siuntęs mažiausią nepasikartojantį skaičių.

Vaikinas trumpojoje žinutėje įrašė „41“. Šis skaičius ir buvo mažiausias iš visų atsiųstų.

Atvykus į „TAIP arba NE“ studiją, Aleksandrui teko rinktis vieną iš trijų lagaminų, kuriuose buvo paslėpta 10, 100 ir 10 000 litų. Išvydęs, kad jo pasirinktame lagamine tūno didžiausia suma, Aleksandras griebėsi už galvos ir niekaip negalėjo patikėti savo sėkme!

Pagrindiniam žaidėjui Dmitrijui dėl savojo laimėjimo teko pavargti gerokai ilgiau. Pasirinkęs ketvirtuoju numeriu pažymėtą lagaminą, vilnietis ilgai bei kantriai atidarinėjo likusius lagaminus ir klausėsi ne visada džiugių bankininko siūlymų. Azartiškai nusiteikę Dmitrijaus draugai savo patarimais neretai klaidino vaikiną.

Zaliukas December 04 2007 1,467 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.