Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

R. Petrauskas: „Šeštadienį laukia principinė varžovų akistata“

R. Petrauskas: „Šeštadienį laukia principinė varžovų akistata“
Ištikima krepšiniui, patriotiškumą puoselėjanti ir žiūrovus vienijanti žiūrimiausia televizija TV3 garsiai skelbia krepšinio karštinę. Pasiryžę pergalėms garsiausi šalies krepšininkai specialiu vaizdo klipu kviečia stebėti draugiškas krepšinio kovas. Pirmasis kontrolinis susitikimas - jau šį šeštadienį. Visas draugiškas ir Pasaulio vyrų krepšinio čempionato rungtynes komentuos žiūrovų mylimas sporto komentatorius Robertas Petrauskas.

Liepos 26 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play - transliacija iš Šiaulių, kur susitinka Lietuvos ir Latvijos rinktinės. Su šia kova prasidės ištisą mėnesį truksiančių kontrolinių rungtynių lavina.

R. Petrauskui šis Pasaulio čempionatas - jau trečiasis. Žinomas komentatorius prieš tai dirbo 2006-ųjų čempionate Japonijoje ir 2010-ųjų Turkijoje, iš kurios lietuvaičiai parsivežė bronzą.

„Visi vėl jungiamės į didįjį krepšinio kelią. Lietuvių lūkesčiai ir susidomėjimas čempionatu dideli, nes čia dalyvauja mūsų rinktinė. Žinoma, labiausiai pasiilgę krepšinio - ištikimieji sirgaliai. Juk gerą laiko tarpą krepšinio nebuvo. Visiems kaip visada yra smalsu pamatyti, kokia Lietuvos rinktinės sudėtis bus šiemet“, - sako R. Petrauskas.

Pasak TV3 komentatoriaus, pirmame, antrame pasirengimo etape dažniausiai tarsi nereikia tikėtis stebuklų, nes rinktinė dar tik ima lipdytis kaip komanda, tačiau šis čempionatas įtrauks nuo pirmosios kovos. „Nežinau su kuo tai susiję, bet po ilgos pertraukos krepšininkai dažniausiai vadinamąjį apšilimą pradėdavo su silpnesnėmis priešininkų komandomis, o dabar atvirkščiai - su latviais. Tai bus principinė varžovų akistata. Nesvarbu kokia bus Lietuvos ir Latvijos rinktinių sudėtis ar kas bus favoritai - net ir draugiškos rungtynės šįkart virsta bekompromise kova.“

„Jei manęs paklaustų apie labiausiai įsiminusias draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes, sąraše tikrai būtų susitikimas su latviais, kur Linas Kleiza vos nesusimušė su Kasparsu Kambala, kur lietuviai laimėjo per dramatišką kovą. Tos akistatos šleifas dar tęsis ir šeštadienį bus karšta“, - užtikrina R. Petrauskas.

Žiūrimiausios televizijos TV3 ir žinomiausios televizijos internete TV3 Play žiūrovai kviečiami prie ekranų rinktis šeštadienį 19.00 val.

Beje, specialus vaizdo klipas, kviečiantis stebėti rinktinės kovas, didžiulio atgarsio sulaukė vos tik pasirodęs televizijoje ir internete.

FIBA Pasaulio krepšinio čempionatas prasidės jau rugpjūčio 30 d. TV3 ir TV3 Play rodys visas Lietuvos rinktinės varžybas bei kovas pusfinaliuose ir finale, o įdomiausias turnyro rungtynes bus galima stebėti ir oficialaus čempionato transliuotojo „Viasat“ autoriniu kanalu „Viasat Sport Baltic“. Krepšinį taip pat patogiai bus galima stebėti ir per TV3 Play mobilią aplikaciją - ten kur patogu, ir kada patogu.

Draugiškos krepšinio kovos prasideda liepos 26 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.