Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Populiariojo britų „X Faktoriaus“ laimėtojo James Arthur šou Lietuvoje - jau kitą savaitę

Populiariojo britų „X Faktoriaus“ laimėtojo James Arthur šou Lietuvoje - jau kitą savaitę
Po mažiau nei savaitės dainininkas James Arthur atvyksta į visas tris Baltijos šalis, kad kiekvienoje surengtų po įspūdingą koncertą. Talentingas britų „X Faktoriaus“ laimėtojas jau rugpjūčio 8 dieną koncertuos Vilniuje. Su James į Lietuvą atvyksta visa jo komanda, prasitarusi, kad jo debiutinio albumo „James Arthur“ koncertinio turo įrangai sutalpinti prireikė kelių sunkvežimių.

James Arthur yra muzikos pardavimų rekordininkas, lyginant su kitais talentų šou „X Faktorius“ laimėtojais. Jis laikomas vienu talentingiausių šių dienų jaunų muzikantų. James Arthur koncertas rugpjūčio 8 dieną bus surengtas sostinės „Forum Palace Galaxy“ salėje. Videožinių portalas „Žinios.lt“ kviečia atsakyti į konkurso klausimą ir laimėti pakvietimus į James Arthur šou: www.zinios.lt/jamesarthur.

Kartu su James Arthur į Lietuvą keliauja beveik 20 žmonių komanda, užtikrinsianti aukštą koncerto kokybę. Koncerte skambės hitais tapę kūriniai „Impossible“, „Recovery“, „You‘re Nobody ‘Til Somebody Loves You“ ir kiti debiurinio albumo kūriniai.

James turą Baltijos šalyse pradės koncertu Taline rugpjūčio 5 dieną, keliaus į Rygą rugpjūčio 7-ąją ir aplankys Vilnių rugpjūčio 8-ąją.

James Arthur pasirodymą Vilniuje apšildanti grupė ar muzikantas bus paskelbti likus kelioms dienoms iki renginio. Daugiau informacijos apie koncertą ir konkursas, kuriame galima laimėti kvietimus į šou: www.zinios.lt/jamesarthur.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.