Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kaime erotiškos dainininkės atliko išpažintį

Kaime erotiškos dainininkės atliko išpažintį
Trys seksualios grupės „69 danguje“ narės Goda, Ingrida ir Nijolė pradėjo savo viešnagę Suvalkijoje, Kudirkos Naumiestyje. Prieš susipažindamos su kaimo gyvenimu, jos pirmiausia nuskubėjo į bažnyčią. O viską pamatysime LNK realybės šou „Lietuviškos grožybės“ (20 val. 40 min.).

Šeima, pas kurią apsigyveno dainininkės, yra labai draugiška. Merginos iš karto susidraugavo su šeimoje augančiomis dviem mergaitėmis. Dalyvėms naujieji namai taip pat patiko, nors jos ir suraukė nosį sužinojusios, jog gamtinius reikalus teks atlikti lauke.

Miesto gražuolės atsigabeno dar vieną kompanionę – Nijolės kalytę Zarą. Būtent dėl jos kilo pirmasis konfliktas. Namuose iki šiol laikytas šunelis ėmė neapsakomai džiaugtis gamta, lakstyti po šlapią molį ir smėlį.

Praustis kas vakarą Zara nenusiteikusi, bet vienoje lovoje su šeimininke miegoti nori.

Pirmasis dainininkių vizitas buvo į bažnyčią. Merginos čia įėjusios persižegnojo ir paeiliui atliko išpažintį. Po to naujųjų „kaimiečių“ laukė pažintis su gyvulių – kiaulių, karvių, taip pat vištų ūkiu. Tai, kas ūkininkams – kasdienybė, gražuolėms buvo atradimas.

Zaliukas December 04 2007 1,575 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.