Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

B. Tiškevič-Hasanova ir A. Rožickas ves laidą intriguojančiu pavadinimu

B. Tiškevič-Hasanova ir A. Rožickas ves laidą intriguojančiu pavadinimu
Žiūrovų itin pamėgtas LRT vedėjų duetas nuo rudens savo gerbėjus džiugins nauja laida. A. Rožickas ir B. Tiškevič-Hazanova ves LRT premjerą „Mėnulio fazė“.

„Vėlvakario šou (angl. late night show) lankys jus per LRT ekraną nuo šių metų rudens. Laidos vedėjai - tai įvairių aplinkų ramybę ir harmoniją sujaukiantis duetas Andrius Rožickas ir Beata Tiškevič. Laidoje lankysis smagios muzikos akordai, įvairūs pašnekovai, pokštai, kartais ir liūdesys, nauji skersvėjai ir ponia Spontanija. Tikslesnį apibrėžimą suformuluos pati laida ir jūsų įspūdžiai“, - taip laida pristatoma specialiai jai sukurtoje „Facebooke“ paskyroje.

DELFI žiniomis, prie A. Rožicko ir B. Tiškevič-Hasanovos laidos kūrimo prisidės ir žinomas Lietuvos atlikėjas, muzikos kūrėjas ir aktorius Andrius Mamontovas.

„Naujas projektas yra kuriamas, bet kol kas LRT politika - jo dar neviešinti, - DELFI prieš kelias savaites kalbėjo A. Rožickas. - Su A. Mamontovu draugaujame ir bendraujame, jis labai kūrybingas žmogus. Tačiau kol kas nieko daugiau pasakoti negaliu.“


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.