Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prieš mirtį A. Šurna prašė nebekurti jam vaidmens „Giminėse“

Prieš mirtį A. Šurna prašė nebekurti jam vaidmens „Giminėse“
Po Naujųjų metų LRT pradės rodyti naujas legendinio serialo „Giminės“ serijas. Deja, bet vieno mėgstamiausių serialo herojų Antano Šepučio, kurį daug metų vaidino šviesios atminties aktorius Antanas Šurna, žiūrovai nebeišvys.

Kaip DELFI portalui pasakojo „Giminių“ režisierius Saulius Vosylius, scenarijaus serialo kūrėjams keisti nereikėjo. Nes gegužės 19 dieną užgesęs 74-erių aktorius kaip nujausdamas nelaimę paprašė padaryti pertrauką ir kuriam laikui neįtraukti į istoriją Antano Šepučio herojaus.

„Serialo tęsinys jau yra kuriamas. Tačiau Antanui dar esant gyvam scenarijų rašėme be jo herojaus. Taip su juo sutarėme. Buvome susitikę pasikalbėti dėl būsimo scenarijaus. Nusprendėme, kad padarysime pauzę, kol jis pasijus geriau. Antanas turėjo ir kitų problemų dėl sveikatos. Turbūt ir jis, ir aš nujautėme artėjančią nelaimę... prisipažįsta S. Vosylius. - Jei pamenate, po 88 serijų Antano Šurnos vaidinamas herojus buvo uždarytas į kalėjimą. Seriale jis tame kalėjime ir liko... Tačiau filme bus scenų, kuriose bus paminėta, jog Antano jau nebėra. Į scenarijų įpynėme epizodų, skirtų jo atminimui.“

„Giminių“ serialo tęsinyje filmuojasi aktoriai veteranai: Regina Varnaitė, Vaiva Mainelytė, Regina Arbačiauskaitė, Vytautas Tomkus, Vytautas Paukštė, Gediminas Girdvainis, Rimgaudas Karvelis, Vytautas Rumšas, Ilona Balsytė, Dalius Mertinas, Petras Dimša, Saulius Bareikis, Robertas Aleksaitis ir kt.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.