Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laidoje „TV pagalba“ – du naujokai

Laidoje „TV pagalba“ – du naujokai
Rugsėjo pabaigoje paskelbusi naujų gelbėtojų paiešką, TV3 laida „TV pagalba“ jau papildė savo komandą dviem naujais nariais. Gruodžio pabaigoje prie Aušros Kilkuvienės, Gedimino Jauniaus, Brigitos Budginaitės, Justės Milušauskienės, Žilvino Žitkaus ir Jono Stanevičiaus prisijungs naujokai – Erika Martišienė iš Kauno ir Tomas Skamaročius iš Marijampolės.

„Kol naujokai pasirodys televizijos ekranuose, dar teks palaukti geras dvi savaites. Šiuo metu jie intensyviai analizuoja būsimą darbą, pratinasi ir visaip kitaip ruošiasi prisijungti prie šauniosios „TV pagalbos“ komandos. Stiprinti pajėgas dabar mums gyvybiškai svarbu – pradėjome aktyvią kovą su karu keliuose“, – sako laidos vedėja Aušra.

Tuo tarpu Erika ir Tomas džiaugiasi naujuoju iššūkiu ir tiki, kad padarė teisingą sprendimą užpildydami anketas ir dalyvaudami naujųjų gelbėtojų atrankoje.

„Esu gana taikaus būdo ir spręsdamas konfliktus niekada pirmiausia į darbą nepaleidžiu kumščių. Visada stengiuosi problemas spręsti geranoriškai, galbūt todėl jau po pirmojo etapo man pasakė, kad tikrai papuolu į antrąjį. Esu tikras pagalbininkas“, – šypsosi Tomas.

Erika, išsiuntusi anketą „TV pagalbai“, apie savo ketinimus papasakojo vos keliems žmonėms.

„Esu labai patenkinta mano gyvenime įvykusiomis permainomis. Dabar pats tas laikas, kada aš galiu daryti tai ką noriu ir kas man patinka. Ir draugai, ir mama sako, kad galiu tapti puikia gelbėtoja“, – savo pasirinkimu džiaugiasi Erika.

Beje, „TV pagalbos“ naujokams televizijos kameros nėra naujiena – Erika būdama keturiolikos jau vedė laidas vaikams, vėliau dirbo radijo stotyje, o Tomas kuria ir filmuojasi įvairiuose socialiniuose klipuose, skirtuose jaunimui.

Zaliukas December 04 2007 1,912 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.