Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 žvaigždės pozavo prieš fotokameras - reportažas iš užkulisių

TV3 žvaigždės pozavo prieš fotokameras - reportažas iš užkulisių
Televizija TV3 kiekvieną mėnesį savo žiūrovams pateikia eterio naujienų, o rudeniui televizijos komanda ruošiasi itin intensyviai. Į eterį sugrįžtančių, atsinaujinusių ir visiškai naujų projektų, serialų herojai, laidų vedėjai, aktoriai filmavosi specialiame vaizdo klipe ir dalyvavo TV3 naujojo sezono fotosesijoje.

Filmavimui ir fotosesijai įgyvendinti pasirinktos „Vilniaus kino klasterio“ erdvės. Eterio žvaigždžių įvaizdžiu rūpinosi stilistas Kęstas Rimdžius. Stebinantį vaizdo klipą žiūrovai eteryje išvys jau visai netrukus. TV3 komanda ir naujajame sezone sušuks „Gera kartu!“

Beje, laidos „TV Pagalba“ Egidijui Knispeliui teko nusifilmuoti ne viename dublyje, ant sofos pozuojant su didžiuliu vokiečių aviganiu, įkūnijančiu pagrindinį serialo „Inspektorius Mažylis“ herojų. Sėdėdamas greta naujojo savo keturkojo draugo, Egidijus juokavo: „Tokioje padėtyje dabar galiu pasakyti ir padaryti bet ką, ko tik paprašysite“. Tuo tarpu TV3 žiūrovų mylima Beata Nicholson ne tik filmavosi su savo pačios keptu pyragu, bet ir mielai juo vaišino kūrybinę grupę.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.