Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ž. Tratui ir K. Stungytei nori patikėti TV3 projekto „Šok su manimi“ vairą

Ž. Tratui ir K. Stungytei nori patikėti TV3 projekto „Šok su manimi“ vairą
Prieš artėjantį naująjį TV sezoną televizijos užkulisiuose netrūksta intrigų. Transliuotojai vėl kausis initringoje kovoje dėl reitingų, siūlydami įdomiausias TV laidas ir į savo kanalus pasikviesdami žiūrovų pamėgtus bei naujus veidus.

DELFI šaltinių teigimu, prisijungti prie TV3 laidų vedėjų komandos pasiūlymo sulaukė ir modelis bei aktorius Žilvinas Tratas. Išvaizdus vyras yra filmavęsis įvairiuose serialuose bei dalyvavęs vasariškame realybės šou „Meilė ar pinigai?“. Jį laidos vedėjai norėtų suporuoti su aktore Karina Stungyte.

Šiandien, trečiadienį, kartu su Karina aktorius dalyvavo rudenį į eterį sugrįžtančio projekto „Šok su manimi“ bandymuose. Kaip jų pastangas įvertins laidos kūrėjai ir televizijos atstovai, turėtų paaiškėti kitą savaitę.

Šaltiniai atskleidė, kad Ž. Tratas yra sulaukęs pelningo darbo pasiūlymo užsienyje. Tad jeigu jį pasirinktų laidos kūrėjai, aktoriui tektų spręsti dilemą - ar likti Lietuvoje, ar vykti į užsienį.

DELFI primena, kad praėjusiame sezone K. Stungyte kartu su M. Stasiuliu vedė „Chorų karus“. Jos darbu prieš TV kameras projekto rengėjai liko patenkinti.

Anksčiau ši laida žiūrovų buvo itin mėgiama dėl Jurgitos Jurkutės ir šviesaus atminimo Vytauto Šapranausko dueto.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.