Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

N. Bunkei seriale patikėtas seksualios pacientės vaidmuo

N. Bunkei seriale patikėtas seksualios pacientės vaidmuo
Antradienį vienoje privačioje Vilniaus klinikoje pristatytas naujas lietuviškas televizijos TV3 serialas „Rezidentai“. Pristatymo metu žiniasklaidos atstovai turėjo galimybę išvysti filmavimo aikštelę ir sužinoti, kuriems šalies aktoriams patikėti medikų vaidmenys.

Serialo pristatyme aktoriai pasirodė apsirengę medikų chalatais. Seriale pagrindinį vaidmenį atlieka Ramūnas Rudokas. Aktorius į pristatymą atvyko gulėdamas lovoje ir pasislėpęs po paklode.

Antraplanį ligonės vaidmenį pirmoje serialo serijoje sukūrė ir dainininkė Natalija Bunkė. Moteris įkūnijo seksualią pacientę ir filmavimo aikštelėje buvo pasipuošusi tik šilkiniu chalatu. Tiesa, dainininkė pristatyme nepasirodė. DELFI kalbinti serialo kūrėjai atskleidė, kad atlikėją įkalbėti filmuotis nebuvo sunku ir ji mielai priėmė iššūkį.

Komiškas medicinos serialas nukels į ligoninę, kurioje susitiks ką tik studijas baigę medikai. Seselės, daktarai, pacientai ir jų lankytojai įsitrauks į kurioziškas situacijas. Žiūrovus taip pat džiugins Džiugas Siaurusaitis, Andrius Bialobžeskis, Aldona Vilutytė ir kiti. Serialą režisuoja Alvydas Šlepikas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.