Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Akvilina Ubartaitė filmuosis turkiškame seriale?

Akvilina Ubartaitė filmuosis turkiškame seriale?
Modelis ir serialų aktorė Akvilina Ubartaitė kurį laiką viešėjo Turkijoje. Mergina dalyvavo įvairiuose modelių kastinguose, taip pat jai atsivėrė galimybės filmuotis naujame turkiškame seriale. Vis dėlto, grįžusi į Lietuvą A. Ubartaitė neslėpė džiaugsmo, kad gimtojoje šalyje jaučiasi saugesnė.

Naujienų portalui Alfa.lt A. Ubartaitė pasakojo, kad išvykimas į tolimą šalį merginai tikrai pravertė, nes, prieš išvykdama, Lietuvoje užsibuvo per ilgai: „Kartais taip atsitinka, kad užsibūni vienoje vietoje ir tampi apatiškas viskam, todėl man buvo labai naudinga pakeisti aplinką, nes aplankiau draugus ir kitus seniai matytus žmones. Į Lietuvą grįžau patenkinta ir pasikrovusi energijos.“

Paklausta, kaip sekėsi ir kokiu tikslu svečiavosi tolimojoje Turkijoje, A. Ubartaitė atskleidė, kad galbūt vaidins naujame turkiškame seriale. „Turėjau keletą vaidybos ir modelio kastingų, tad ir važiavau ten vien dėl to, kad susikurčiau savo modelio portfolio, o ateityje nusimato vaidmuo viename Turkijos serialų. Moku turkų kalbą, todėl bandau išnaudoti šią galimybę. Tačiau kol kas negaliu nieko pasakoti, nes dabar tik dalyvavau keliuose kastinguose ir negaliu atskleisti visų subtilybių“, - televizijos serialo „Meilė kaip mėnulis“ pristatymo metu pasakojo A. Ubartaitė.

Nors garsiai merginai Turkija yra artima šalis, nes ne pirmą kartą joje svečiuojasi ir moka turkų kalbą, vis dėlto A. Ubartaitei į Lietuvą grįžti buvo tikrai gera: „Būdama Turkijoje, pajaučiau didelį mentaliteto skirtumą tarp pačių turkų ir lietuvių. Gera ir šilta grįžti į savo kraštą, vaikščioti saugiau senamiesčio gatvėmis ir kalbėti lietuvių kalba. Aš visą gyvenimą sakiau, kad norėsiu pasenti Lietuvoje. Čia jautiesi saugiau, nes naudoji gimtąją kalbą. Be galo sunku išvažiuoti į svetimą kraštą, nes čia yra tavo artimieji ir visi draugai, bet važiuoji ten, kur atsiveria galimybės.“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.