Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Latviškasis „Šok su žvaigžde!“ pripažintas geriausiu šou visoje Latvijos TV istorijoje

Latviškasis „Šok su žvaigžde!“ pripažintas geriausiu šou visoje Latvijos TV istorijoje
Lietuvių prodiuserių kompanija „Just TV“, per LNK kurianti šokių projektą „Šok su žvaigžde!“, apdovanota už latviškąjį šou variantą „Dejo ar Zvaigzni“. Praėjusiais metais „Just TV“ šokių turnyras, kurtas Latvijoje, pripažintas geriausiu šou visoje šios šalies televizijos istorijoje.

Apdovanojimą įsteigė penkiasdešimt metų leidžiamas TV žurnalas „Rigas Vilni“, kuris pradėjo naują projektą „Zelta vilnis“ („Auksinė banga“). Jame apžvelgiami visi Latvijos TV pasiekimai. Išrinkti nominantus konkursui buvo sudaryta TV akademija, kurią sudarė apie šimtą dalyvių: muzikantų, aktorių, režisierių, kultūros darbuotojų, verslininkų, namų šeimininkių. Už nominantus TV žiūrovai galėjo baluoti internetu ir užpildydami žurnalo anketą.

TV šou „Šok su žvaigžde!“ buvo atrinktas dviem nominacijoms – kaip pats įspūdingiausias TV tiesioginis eteris ir pati geriausia pramoginė laida.

Geriausio šou kategorijoje „Šok su žvaigžde!“ varžėsi su laidomis „Dainų dvikova“, „Nebylus šou“ ir „Vaivorykštė“. Šie projektai Latvijoje eina jau kelerius metus ir turi pastovią auditoriją.

„Šok su žvaigžde!“ pasiekė aukščiausius TV reitingus Latvijos televizijos istorijoje. Po Naujųjų metų bus transliuojamas antrasis šio projekto sezonas.

„Mus Latvijos spauda „kaltina“, kad neturi ką žiūrėti per TV - jiems reikia ilgai laukti, kol vėl bus rengiamas naujas „Šok su žvaigžde!“, - šypsosi šou prodiuseris Justinas Milušauskas ir projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė, šiuo metu kuriantys analogišką projektą LNK televizijoje.

„Šok su žvaigžde!“ į įspūdingiausio TV tiesioginės transliacijos eterio nominaciją pateko kartu su 2003 metų Tarptautiniu „Eurovizijos“ konkursu, „Tautos manifestacija 1989 sausio 13d.“, ir “Riga-800“. Šioje nominacijoje laimėjo visą dieną vykusi “Riga-800“ tiesioginė transliacija, kai buvo švenčiamas sostinės jubiliejus.

Apdovanojimas prodiuseriams buvo pristatytas tiesiai į „Šok su žvaigžde!“ transliaciją Kėdainiuose. „Dėl darbų kiekio negalėjome dalyvauti nominacijų teikime“, - apgailestavo „Just TV“ prodiuseris Justinas Milušauskas.

Zaliukas December 11 2007 1,865 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.