Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kultinių serialų gretose - garsiojo Luco Besson‘o premjera „Nematoma riba“

Kultinių serialų gretose - garsiojo Luco Besson‘o premjera „Nematoma riba“
Žiūrimiausia televizija TV3 kiekvieną sezoną savo žiūrovams dovanoja naujausius, populiariausius ir įdomiausius pasaulio serialus. Šį rudenį kultinio serialo laiku, 22.00 val., pirmadieniais-ketvirtadieniais TV3 įtrauks į veiksmo, meilės, paslapčių ir keršto istorijas.

Pirmadienio vakarais 22.00 val. eteryje laukia ypatinga prabanga, geru skoniu ir puikiomis manieromis pridengtos istorijos „Kerštas“ (Revenge) trečiasis sezonas. Auksiniam gaubliui nominuoto serialo pagrindinė herojė Emili Torn toliau siekia savo tikslo - atkeršyti tiems, kurie sugriovė jos šeimą. Sumani ir beprotiškai turtinga mergina savo nuožmius priešus vilios, privers ją įsimylėti ir kartu sukels nepaprastą skausmą ir pasės baimę jų gyvenime.

Jau nuo šio vakaro antradieniais 22.00 val. prie ekranų kviečiami veiksmo serialų gerbėjai. Naujausią TV3 kultinį serialą „Nematoma riba“ (No Limit), kaip ir kino juostas „Transporteris“, „Taksi“, prodiusuoja garsusis Lucas Bessonas.

Serialo „Nematoma riba“ pagrindinis herojus Vincentas - sergantis nepagydoma liga sumanus agentas, dirbęs Prancūzijos išorės saugumo agentūroje. Norėdamas daugiau laiko skirti artimiesiems, Vincentas persikelia į nuostabaus grožio Marselį. Čia jis imasi vykdyti slaptos organizacijos užduotis Prancūzijos Rivjeroje, mainais už eksperimentinį gydymą. Marselyje herojaus laukia sunki kova su nusikalstamumu, ginčai su jo pakęsti negalinčia dukterimi, pasiteisinimai įtariajai policijoje dirbančiai seseriai ir santykiai su buvusia, tačiau vis dar slapta mylinčia žmona. Nė viena iš trijų moterų nežino nei apie Vincento ligą, nei apie tikrąjį darbą, todėl TV3 premjeroje „Nematoma riba“ netrūks įdomių ir įtampos kupinų scenų.

Nuo rugsėjo 10 dienos trečiadieniais kultinio serialo laiku - 22.00 val. - detektyvinės istorijos „Elementaru“ (Elementary) antrasis sezonas. Niujorke jau apsipratęs Šerlokas Holmsas bus priverstas grįžti į gimtąjį Londoną, kad padėtų savo senam kolegai ir buvusiam partneriui. Holmsas atskleis Vatsonui savo praeities detales - pasikvies į savo buvusį butą. O čia sutiks ne ką kitą, o savo brolį Maikroftą, apie kurį aktorės Lucy Liu įkūnijama asmeninė Holmso gydytoja Džoana nebus nė girdėjusi! TV3 žiūrovai galės nerti dar giliau į Šerloko vidinį pasaulį ir praeities paslaptis, o herojaus narpliojamos bylos kaip visad stebins. Žinoma, labiausiai intriguos jų virtuoziškas išnarpliojimas, ką geba tik genialusis Šerlokas Holmsas!

Be visų puikių naujienų, rugsėjį į TV3 eterį grįžta žiūrovų dievinama „Kobra 11“ (Alarm fur Cobra) komanda. Jau aštuonioliktą sezoną serialo „Kobra 11“ vyrukai žada nenuvilti veiksmo, persekiojimų istorijų ir netikėtų likimo vingių ekrane ištroškusių gerbėjų. Detektyvų laukia ne tik naujos keblios bylos, bet ir dar daugiau pavojingų gaudynių ir mirtinų situacijų. Prie ekranų populiarusis serialas kvies ketvirtadieniais 22.00 val.

Kultinis serialas „Nematoma riba“ (No Limit) - antradieniais 22.00 val. per TV3!

Zaliukas September 03 2014 1,370 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.