Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Tarp TV3 Play rugsėjo premjerų - komiko ir scenaristo Olego Surajevo autorinė laida

Tarp TV3 Play rugsėjo premjerų - komiko ir scenaristo Olego Surajevo autorinė laida
Žinomiausia televizija internete TV3 Play pasitinka šį rugsėjį su išskirtiniu turinio atnaujinimu. Šį mėnesį TV3 Play platformoje - net šešios lietuviškos premjeros, kurių gretose - komiko ir scenaristo Olego Surajevo kuriama internetinė laida „Akcentas“.

Humoro laida „Akcentas“ TV3 Play pasirodys kiekvieną pirmadienį, nestandartiškai pasakodama apie viską, kas vyksta Lietuvoje. Laidos vedėjas Olegas pristatys reportažus tiesiai iš įvykio vietų - festivalių, sporto varžybų, partijų suvažiavimų ir kitų įvairaus plauko renginių. Tuo tarpu „Akcento“ studijoje Olegas kaskart kalbės su kokiu nors rimtu veikėju iliustruoti laidos temai. Premjerinės laidos tema - „Viduramžiai“, todėl studijoje kalbinamas ne kas kitas, o profesionalus riteris.

Pats Olegas sako: „Nėra kvailų atsakymų - yra tik kvaili klausimai.“ Kaip tik tokius - juokingus, provokuojančius, o kartais visai su reportažų herojais nesusijusius klausimus laidoje „Akcentas“ uždavinės Olegas. Ironiškos, kartais legendinį herojų Boratą primenančios situacijos abejingų nepaliks - juk nepiktybiškas trolinimas dar nepakenkė nė vienam.

Įdomiausių internetinių vaizdelių laida „Važiuojam!“ sugrįžta į TV3 Play antrajam sezonui. Pasaulyje jau yra keletas žinomų vaizdo įrašų kanalų, kurių kūrėjai drąsiai pasisako ir komentuoja tai, kas šiuo metu populiaru internete. Lietuvoje šis žanras - kol kas naujiena. Ją galima rasti TV3 Play. Laidoje „Važiuojam!“ - drąsūs pasisakymai ir interpretacijos: juokingai, šokiruojančiai, įdomiai komentuojama ar parodijuojama tai, kas vyksta konkrečiame populiariame vaizdo įraše.

Dar viena premjera - internetinė laida „Keliukai“. Vaizdo registratorių įrašai internete susilaukia vis daugiau dėmesio, o TV3 Play žiūrovų laukia geriausi iš jų, pagardinti šmaikščiais komentarais. Kiekvieną trečiadienį - naujausi kelių eismo vaizdeliai.

„Muzikinis cechas“ - naujas, unikalus alternatyvios muzikos projektas TV3 Play eteryje. Išskirtinėje ir jaunatviška energija pulsuojančioje laidoje bus galima pamatyti jau girdėtas ir dar tik po saule savo vietos ieškančias grupes, susipažinti su jų muzika ir veikla. Viską, ką išvys žiūrovai, inicijuos patys atlikėjai. Kaip jie tai darys - tik jų pačių sprendimas. Kaip tik tai - vienas didžiausių laidos „Muzikinis cechas“ išskirtinumas.

Taip pat TV3 Play platformoje rugsėjį - iki ašarų juokingi anekdotai iš komiko Vitalijaus Cololo lūpų „Trololo su Cololo“ ir visada turintys ką pasakyti apie krepšinio čempionatą „Mažieji krepšinio ekspertai“. Kultinių serialų, melodramų ir animacijos gerbėjams TV3 Play siūlo žiūrėti ką tik TV3 eteryje rodytas serialų „Kerštas“, „Nematoma riba“, „Kobra 11“, „Aistros spalvos“, „Nemylima“, „Vikingai“, „Kempiniukas“ serijas, taip pat - realybės šou „Nepaprastos lenktynės“, „Ekstremalūs namų pokyčiai“ ir daugelio kitų populiarių laidų įrašus.

Zaliukas September 04 2014 1,418 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.