Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„TV pagalboje“ – naujokų debiutas

„TV pagalboje“ – naujokų debiutas
Jau šį pirmadienį „TV Pagalbos“ komanda oficialiai pristatys naujokus ir žiūrovai galės pamatyti kaip jiems pavyko susidoroti su pirmosiomis užduotimis.

Naujajai gelbėtojai Erikai teko nelengva užduotis. Visai neseniai Lietuvoje pasklido prašymas – dvejų metų mergaitei reikalingas itin retos grupės kraujas. Prieš porą savaičių mažajai laidos herojei buvo nustatyta leukemija. Dėl jos gyvybės medikai kovoja iki šiol. Erika susitiko su sergančios mergaitės tėvu ir išgirdo ne pagalbos prašymą, o padėkos žodį visiems, kurie davė kraujo. Tokių žmonių atsirado tikrai nemažai. Tačiau Lietuvoje donorų nėra tiek daug. Vidutiniškai 120-čiai žmonių kasdien reikia kraujo, Erika pati tapo donore ir dar prikalbino dainininkę Mią.

O naujasis „TV Pagalbos“ narys Tomas kartu su Juste skubėjo gelbėti kaimelio, kurį užpuolė bebrai. Pamatysite smagią istoriją, kurią filmuojant nė vienas gyvūnas nenukentėjo.

„TV pagalboje“ naujokų debiutas jau šį pirmadienį 20.15 val. per TV3!

Zaliukas December 17 2007 1,563 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.