Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Radži į filmavimą atvyko tiesiai iš miško

Radži į filmavimą atvyko tiesiai iš miško
Į BTV televizijos šou projekto „Muzikinė kaukė“ filmavimus komisijos narys Radži atskubėjo tiesiai iš miško su didžiuliu krepšiu baravykų. Svajonių jaunikis seniai buvo besidžiaugęs tokiu laimikiu: „Lietuvos miškai pastaruoju metu eina iš proto: kur tik pasisuksi - ten kyšo baravykas. Man patinka grybauti, o dar labiau patinka valgyti gerai pagamintus grybus. Ypatingai su bulvėmis. Neslėpsiu, mano šuo Baronas kartas nuo karto taip pat neatsisako paskanauti baravykų.“

Garsus dainininkas Radži džiaugiasi ne tik puikiu grybų laimikiu, tačiau yra laimingas, kad jam teko garbė būti televizijos projekto „Muzikinė kaukė“ komisijos nariu.

„Smagu, kad po truputį televizijos ekranuose vis daugėja muzikinių projektų. Mane žavi šis projektas tuo, jog dalyviai turės galimybę atsiskleisti ne tik vokalinius, bet ir aktorinius sugebėjimus. Labai laukiu filmavimų ir dalyvių pasirodymų“, - su užsidegimu kalbėjo Radži.

„Muzikinės kaukės“ gerbėjai dalyvių pasirodymus turės galimybę išvysti spalio mėnesį.

Zaliukas September 05 2014 1,294 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.