Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pirmojoje „Šefas rekomenduoja“ laidoje tėvas ir sūnus „kabins makaronus“

Pirmojoje „Šefas rekomenduoja“ laidoje tėvas ir sūnus „kabins makaronus“
Vasarą keičia ruduo, o lengvus patiekalus - šiltesni ir aštresni valgiai. Pirmojoje naujojo sezono BTV laidoje „Šefas rekomenduoja“ du virtuvės meistrai improvizuos tailandietiškų makaronų tema.

Roberto Ščesnavičiaus keptuvėje rungsis jūros gėrybės su vištiena. Tuo tarpu jo sūnus Tomas bandys nustebinti kvapnia lėkšte egzotikos - tailandietiška jūros gėrybių sriuba su makaronais.

Du panašūs ir tuo pačiu labai skirtingi kunkuliuojančios energijos užtaisai. Roberto interpretacija - kvapnus, aštrokas ir lengvas kulinarinis nuotykis. Nuo samčio tailandietiškos jūrų gėrybių sriubos šiek tiek rasos nosis, burna lengvai degs, o galvoje kirbės mintis pakartoti.

Pirmoji naujojo televizijos sezono laida „Šefas rekomenduoja“ sveikina savo žiūrovus, o ypač tuos, kurie serga už pergalę. Pasiruoškite įsijungti BTV jau šį šeštadienį nauju laiku 10.30 val.

Zaliukas September 05 2014 1,317 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.