Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Radistų fotosesijos užkulisiuose atskleista, kokie skandalingi kadrai nepateko į viešumą

Radistų fotosesijos užkulisiuose atskleista, kokie skandalingi kadrai nepateko į viešumą
Paprastai tai, vyksta už kadro fotosesijose, lieka paslaptimi. Televizijos žvaigždės bijo kadrų, kur jos grimuojamos, rengiamos, joms pridedami plaukai, siaurinami drabužiai ar iškeliami biustai. Visa tai pasilieka už fotostudijos durų.

Bet tik ne tada, kai prieš fotoobjektyvą stoja du bebaimiai radistai - naujos LNK laidos „Norim dar! Su Radistais“ herojai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius. Didžioji šių vyrukų premjera startuoja jau šį penktadienio vakarą 21 val. per LNK.

Po didžiuosius Lietuvos miestus pasklidus nuotraukoms su naujos laidos reklama, pasigirdo nuomonių, kad kai kurie kadrai - pernelyg pikantiški.

Tačiau videomedžiaga iš fotosesijos, vykusio „Panama Food Garden“, atskleidžia, kad nuotraukų būta kur kas skandalingesnių.

Jūsų dėmesiui - menininko Andriaus Burbos žvilgsnis į tai, kaip gimė populiaraus žurnalo viršelis ir įvaizdinė naują laidą „Norim dar! Su Radistais“ reklamuojanti fotosesija.


Zaliukas September 05 2014 1,327 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.