Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laidoje „Padėkime augti“ bus nagrinėjamos vaikų sveikatos problemos

Laidoje „Padėkime augti“ bus nagrinėjamos vaikų sveikatos problemos
Vasara buvo puikus metas vaikams sustiprėti fiziškai, tačiau tiesa yra tokia, kad nemažai mūsų atžalų, užuot judėję, lakstę po lauką, didžiąją dienos dalį praleisdavo prie kompiuterio ar televizoriaus. Rezultatas - silpni nugaros raumenys, krypstantis stuburas, ydinga laikysena.

„Dažniausiai vaikai daro didžiausią klaidą - jie sėdi netaisyklingai: kojos sulenktos po savimi, nes taip patogiau, sėdima susikūprinus, o nugara nesiremia į atlošą“, - BTV laidoje „Padėkime augti“ teigia kineziterapeutas Audrius Šalavėjus. Tokių įpročių pasekmės, anot specialisto, - kaklo skausmai ir stuburo iškrypimas.

Šeštadienį 10 val. įsijungę BTV kanalą, laidoje „Padėkime augti“ žiūrovai galės sužinoti, kaip pastebėti pirmuosius stuburo iškrypimo požymius, kokia rekomenduojama taisyklinga padėtis sėdint, kaip mokyklinukus išmokyti teisingai ruošti pamokas prie stalo, kokie fiziniai pratimai būtini ir kokia veikla yra sveikiausia besimokantiems vaikams.

„Padėkime augti“ filmavimo komanda taip pat apsilankys prie jūros įsikūrusioje vienoje didžiausių ir labiausiai vaikų pamėgtų sanatorijų. Šį šeštadienį laidoje pristatoma ir knygų rubrika: kiekvieną savaitgalio rytą tėveliai galės išgirsti, kokiomis knygomis verta papildyti savo mažųjų lentynas.

Zaliukas September 05 2014 1,264 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.