Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Filmuojant naują televizijos projektą, įlūžo scena

Filmuojant naują televizijos projektą, įlūžo scena
Šį sekmadienį, 19 val., LNK televizijos eteryje pasirodys specialus projektas - populiariausios šios vasaros vestuvių dainos rinkimai „Šventę švęsti“. Muzikiniai hitai konkursui buvo atrinkti apklausus didžiausias šalies vestuvių organizatorių agentūras.

LNK eteryje savo žinomiausius šlagerius atliks grupės „Pop Ladies“, „Rondo“, „Išjunk šviesą“, „MG International“, „16 HZ“, „Mochito“, „Tabasco“, atlikėjai Rytis Cicinas, Radži, Vytautas Šiškauskas. Teisėjais taps tik ką susituokusios dvi jaunųjų poros: Olga ir Marius Vasilevičiai iš Klaipėdos ir Laura ir Vitalijus Banel iš Vilniaus. Jaunieji savo simpatijas garsiausiems šalies atlikėjams reikš tikrais bučiniais ir specialia vestuvių valiuta.

„Šventę švęsti“ kvies šou vedėja Asta Baukutė, kuriai talkins vestuvių organizatorius Remigijus Žiogas, o Mariui Jampolskiui padės jo paties vestuvių piršlys ir bičiulis Dainius Palivonas.

Nuo pat pirmųjų laidos filmavimo minučių didžiojoje LNK televizijos studijoje emocijos liejosi per kraštus. Užvirė arši kova ne tik tarp muzikantų, bet ir tarp jaunųjų ir jų svečių. Dvi komandos - Olgos ir Mariaus vestuvių svita prieš Laros ir Vitalijaus palydą. Klaipėda prieš Vilnių. Marius Jampolskis prieš Astą Baukutę. Garsūs aktoriai provokuos, improvizuos, lažinsis ir iš visų jėgų sirgs už savo jaunuosius.

Laidai įpusėjus, svečiai taip įsilinksmino, kad, Vytautui Šiškauskui atliekant legendinę savo dainą „Lietuva - mūsų kaimas“, Olgos ir Mariaus piršlys Remigijus Žiogas su visais pabroliais netikėtai užšoko ant scenos, scena neatlaikė energingo vyrų šokio ir įlūžo.

LNK televizijos žiūrovai taip pat galės išsakyti savo nuomonę skambindami trumpuoju numeriu 1670 ir išrinkti savo šios vasaros vestuvių hitą.

Zaliukas September 05 2014 1,253 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.