Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje - pasaulį sujaudinęs prestižiškiausias turkų draminis serialas

TV3 eteryje - pasaulį sujaudinęs prestižiškiausias turkų draminis serialas
Žiūrimiausia televizija TV3 naujajame rudens sezone „Gera kartu!“ savo žiūrovus kviečia išsirinkti mėgstamiausias laidas, projektus, serialus ir filmus. Ypatinga dovana draminių serialų gerbėjams - pasaulyje beprotiško populiarumo sulaukusi premjera - turkų serialas „Kurt Sejitas ir Šura“.

Serialas „Kurt Sejitas ir Šura“ (Kurt Seyit Ve Sura) TV3 eteryje jau nuo rugsėjo 13 dienos savaitgaliais 16.15 val. Tai žiūrovų laukiamiausias, kupinas meilės, dramatiškų išsiskyrimų, įtraukiančio siužeto pasakojimas. Šiemet pradėtas kurti serialas Turkijoje iškart gavo prestižiškiausios dramos pavadinimą. Dėl „Kurt Sejitas ir Šura“ iš proto kraustosi visas pasaulis - kuriasi gerbėjų klubai, televizijos forumuose internete netyla diskusijos, žiūrovai su nekantrumu laukia kiekvienos serijos.

Tikra meilės istorija, sukurta pagal bestseleriu tapusią knygą, nukels į paskutines Osmanų imperijos dienas, perversmų draskomą Rusiją ir kitus devyniolikto amžiaus įvykius. Čia skleisis jaudinanti meilės istorija, kurios centre - Kurt Sejitas - vyriausias turtingos Krymo turkų šeimos sūnus, išmokytas ištikimai tarnauti tėvynei. Ambicingas, drąsus leitenantas, gerbdamas tėvo valią, turi vesti turkę, tačiau įsimyli kitatautę...

Sura - tyro grožio jauniausia Rusijos bajoro dukra, užaugusi klausydama Čaikovskio melodijų ir Maskvos pūgų. Ar santykiams nesutrukdys tautiniai skirtumai, skirtingas auklėjimas ir skirtingi tėvų lūkesčiai? Ar herojų meilei bus lemta pergyventi visus karo sunkumus, nepriteklių ir kitus išbandymus?

Draminių serialų gerbėjams TV3 dovanoja ir kitą naujieną - populiarųjį, du Auksinius gaublius ir daugybę kitų apdovanojimų susišlavusį, kritikų išliaupsintą britų serialą „Dauntono abatija“ (Downton Abbey). Savaitgalio popietėmis 15.10 val. į Gineso rekordų knygą, kaip labiausiai kritikų aptarinėjamas serialas, įtraukta drama nukels į turtingą dvarą, kurio gyventojų istorijos tęsis nuo 1912 metų, kai nuskendo garsusis „Titanikas“, iki 1920-ųjų. Serialo herojai žavės tą laikmetį atspindinčiomis manieromis, etiketu ir stebins socialinių sluoksnių skirtumais, o ištaigingas dvaras ir kostiumai - iki smulkmenos apgalvotomis detalėmis.

„Kurt Sejitas ir Šura“ - savaitgaliais 16.15 val. per TV3!

Zaliukas September 08 2014 1,702 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.